İrem Derici'den şaşırtan annelik açıklaması geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İrem Derici'den şaşırtan annelik açıklaması geldi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabından takipçisinin annelik ile ilgili yorumuna öyle bir cevap verdi ki görenler şaşkınlığını gizleyemedi. İşte o yorum ve Derici'nin cevabı...

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 2019 Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile uzun zamandır mutlu bir beraberlik yaşıyor. Birlikte tatillere giden ve sosyal medyada sıklıkla paylaşım yapan çiftin beraberliği dolu dizgin devam ediyor. 

Derici'nin söylediği her söz ve yaptığı her hareket gündeme gelirken yine sosyal medyada olay oldu. Ünlü şarkıcı İrem Derici, konserinden bir görüntüyü paylaşarak altına şu notu düştü:

"Sene 2015. Uzun süredir söylemiyordum sahnede, çok iyi geldi. Bugüne kadar yorumladığım en naif şarkılardan biri, net

İrem Derici'den şaşırtan annelik açıklaması geldi

"HİÇ UĞRAŞAMAM, BOŞA MASRAF"

Bir takipçisi ise Derici'nin videosunun altına "Senden çok güzel anne olur be İrem" yorumunu yaptı. Derici takipçisinin annelik yorumuna "Hiç uğraşamam, boşa masraf" cevabını verince sosyal medyada gündem haline geldi. 

Bazı takipçileri bu cevaba karşılık Derici'ye "Valla ben şikayetçi değilim, gayet güzel tarifsiz duygu" derken bazıları da "Aşırı haklısın" yorumunu yaparak destek oldu.

İrem Derici'den şaşırtan annelik açıklaması geldi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...