Kızıl Goncalar Hasna karakterini Selen Öztürk canlandırıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızıl Goncalar Hasna karakterini Selen Öztürk canlandırıyor

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızıl Goncalar dizisi her Pazartesi ekrana gelmeye devam ediyor. Hikayesiyle ilgi odağı olan dizinin karakterleri dikkat çekiyor. Hasna karakterinin dikkat çekmesiyle Kızıl Goncalar Hasna kim, gerçek adı ne, Selen Öztürk kim, hayatı ve biyografisi soruları gündeme geldi. Detaylar haberimizde…

Kızıl Goncalar Hasna kim, gerçek adı ne? Selen Öztürk kimdir? Selen Öztürk hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Kızıl Goncalar her Pazartesi akşamı saat 20.00'de NOW TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu'nun olduğu dizide Hasna karakterini kim oynuyor merak ediliyor. Kızıl Goncalar Hasna karakterini Selen Öztürk canlandırıyor. 

KIZIL GONCALAR HASNA KİM, GERÇEK ADI NE?

Kızıl Goncalar Hasna karakterini Selen Öztürk canlandırıyor. Hasna, Kızıl Goncalar dizisinde Sadi Hüdayi hocanın eşi ve Feyza’nın annesi olarak karşımıza çıkıyor. Cüneyd büyürken ona “annelik” etmiştir. Kızıl Goncalar Hasna karakterini Selen Öztürk canlandırıyor - 1. Resim

SELEN ÖZTÜRK KİMDİR?

Selen Öztürk, 1980 yılında İzmir’de doğdu. Üniversiteyi 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünde tamamladı. Mezun olduktan sonra İstanbul’a gelen Selen Öztürk çeşitli tiyatrolarda oyunculuk yaptı. Tiyatroda oldukça başarı olan Öztürk, “7-Şekspir Müzikalı” ile Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri Müzikal/Komedi dalında Gençlik Özel ödülü adı. “Bakarsın Bulutlar Gider” oyunundaki rolüyle Afife Jale Tiyatro ödüllerinde En İyi Kadın Oyuncu ödülü aldı. Öztürk ayrıca seslendirme sanatçısı olarak da çeşitli reklam filmi, dizi, çizgi film ve sinema filmi seslendirdi. Karayılan, Muhteşem Yüzyıl, Payitaht Abdülhamid, Atiye, Çocukluk gibi dizilerde rol aldı. 

SELEN ÖZTÜRK OYNADIĞI DİZİLER

Karayılan -  2007

Bir Varmış Bir Yokmuş - 2008

Muhteşem Yüzyıl - 2011-2014

Benim Adım Gültepe - 2014

Serçe Sarayı - 2015

Hatırla Gönül - 2015

Payitaht Abdülhamid - 2017-2019

Azize - 2019

Atiye - 2020 

Çocukluk 2020

Misafir - 2021

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi - 2022-2023 

Yürek Çıkmazı -  2023

Kızıl Goncalar - 2024- devam ediyor

SELEN ÖZTÜRK OYNADIĞI FİLMLER

Sonsuz - 2009

Çilek - 2014

Çiçero - 2019

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu - 2019

Baykuş Evi - 2020

Kağıttan Hayatlar - 2021 

Zaferin Rengi - 2024

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...