Müge Anlı'nın eşi kim? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun mesleği ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Müge Anlı'nın eşi kim? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun mesleği ne?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, yıllardır televizyon programında yer verdiği konularla birlikte kimi zaman özel hayatı ile de dikkatleri üzerine topluyor. Müge Anlı, 2022 yılında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi. Sürpriz evlilik sonrası birçok kişi Müge Anlı’nın kocası Şinasi Yüzbaşıoğlu kim? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapıyor, kaç yaşında, çocuğu var mı? sorularını soruyor. İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun hayatı...

Uzun yıllardır Atv ekranında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, 25 Haziran 2022 Cumartesi günü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyavine girdi. Müge Anlı'nın programda açıklaması üzerine evlilik haberini alan sevenleri Müge Anlı'nın eşini merak edip araştırmaya başladı. Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kim? Müge Anlı'nın kocası kim? Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında ve nereli? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapıyor? ile ilgili tüm merak edilenler.

Müge Anlı'nın eşi kim? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun mesleği ne?

MÜGE ANLI'NIN EŞİ ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatı ve kariyeri sunucu Müge Anlı ile evlenmesinin ardından gündeme geldi. İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapan Şinasi Yüzbaşıoğlu, Adana’da doğdu. 10 Nisan 1963 doğumludur. Lise eğitimi sonrasında polis olmak isteyen Yüzbaşıoğlu, eğitimlerini tamamladı. Erzurum, Adana gibi birçok Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptı. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Komiser ve baş komiser gibi görevlerde bulunan Yüzbaşıoğlu 2022 yılından beri Müge Anlı ile evlidir.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU’NUN ÇOCUĞU VAR MI?

Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun daha önce evlenip evlenmediği ve çocuğunun olup olmadığı bilinmiyor. Müge Anlı’nın ise Lidya adında bir kızı var.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...