Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

TRT 1’in iddialı dizisinde beklenmedik veda! Başrol oyuncusu ayrılıyor

TRT 1’in iddialı dizisinde beklenmedik veda! Başrol oyuncusu ayrılıyor

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan ve yayınlandığı günden bu yana dikkatleri üzerine çeken Cennetin Çocukları dizisinde önemli bir ayrılık yaşanıyor. Reyting mücadelesinde Uzak Şehir ile yarışan ve güçlü oyuncu kadrosuyla öne çıkan dizide, sevilen bir başrol oyuncusunun projeye veda edeceği ortaya çıktı.

Kaydet
a- | +A

Senaryosunu Ali Kara’nın kaleme aldığı, yapımcılığını Motto Yapım’ın üstlendiği dizide son dönemde yaşanan ayrılıklar kulisleri hareketlendirdi.

BAŞROL VEDA EDİYOR

Daha önce deneyimli oyuncu Bihter Dinçel’in diziden ayrılmasıyla gündeme gelen yapımda, bu kez gözler genç oyuncu Melisa Şenolsun’a çevrildi. Şenolsun’un diziden ayrılacağına dair iddialar kısa sürede netlik kazandı.

21. BÖLÜMDE SOZ KEZ OYNAYACAK

Yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu Cennetin Çocukları’nda Melisa Şenolsun’un ekibe veda edeceği bölüm de belli oldu. Başrollerini İsmail Hacıoğlu (İskender), Özgü Kaya (Gönül) ve Melisa Şenolsun’un paylaştığı dizide, Şenolsun’un hikayesi 21. bölümde sona erecek.

TRT 1’in iddialı dizisinde beklenmedik veda! Başrol oyuncusu ayrılıyor
Başlık ResmiTRT 1’in iddialı dizisinde beklenmedik veda! Başrol oyuncusu ayrılıyor

Dizinin dün akşam 18. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlanırken, önümüzdeki bölümlerde yaşanacak gelişmeler ve yeni ayrılıkların hikayeye nasıl yansıyacağı şimdiden merak konusu oldu. İzleyiciler, dizinin ilerleyen bölümlerinde senaryonun nasıl şekilleneceğini yakından takip ediyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ünlüler Dünyası Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.