Yalan söyleyerek kariyerinin zirvesine çıkmıştı! Yıldız oyuncu 78 yaşında hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yalan söyleyerek kariyerinin zirvesine çıkmıştı! Yıldız oyuncu 78 yaşında hayatını kaybetti

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sanat camiası bu haberle yıkıldı. Yalanla kariyer basamaklarını hızla tırmanan Sasha Montenegro, 14 Şubat gecesi önce felç geçirip ardından da 78 yaşında hayatını kaybetti. Gelen ölüm haberi sevenlerini kahretti.

1970'li yılların Meksika sinemasının önemli isimlerinden biri olan Sasha Montenegro, söylediği yalanla şöhret basamaklarını hızla tırmanmıştı. Yıldız oyuncu 78 yaşında hayatını kaybetti.

YILDIZ OYUNCU 78 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ 

Meksika sinemasının önemli isimlerinden biri olan Sasha Montenegro, 14 şubat gecesi önce felç geçirip ardından da 78 yaşında hayatını kaybetti.

Montenegro'nun bir süredir akciğer kanseriyle mücadele ettiği, felce de bu kanserin yol açtığı öğrenildi. Eski Meksika cumhurbaşkanlarından Jose Lopez Portillo'nun eşi olan Sasha Montegro'nun Morelos Cuernavaca'daki evinde öldüğü açıklandı.

Yalan söyleyerek kariyerinin zirvesine çıkmıştı! Yıldız oyuncu 78 yaşında hayatını kaybetti

YALANLA ŞÖHRET BASAMAKLARINI HIZLA GEÇTİ 

İtalya'nın Bari kentinde 20 Ocak 1946 tarihinde doğan ve asıl adı Aleksandra Acimovic Popovic olan Sasha Montenegro komünizmden kaçan göçmen bir Yugoslav ailenin kızıydı. Babası İngiltere için ajanlık yapıyordu. Aslen Karadağlı olan oyuncu daha sonra gazetecilik okumak için Arjantin'e göç etti. 1969 yılında Meksika'ya yaptığı bir gezi hayatını sonsuza kadar değiştirdi.

Meksika'da keşfedilen Montenegro'nun ilk filmi Ruben Galindo'nun yönettiği Veronica Castro'nun başrol oyuncusu olduğu A Dream of Love oldu. Bu filmde oynaması bir yalan sayesinde oldu. Oyuncu seçimini yönetmeni Blanca Estela Limon onun Arjantinli ünlü bir oyuncu olduğunu söyleyip kadroya katılmasını istedi. Ancak Sasha ilk başta teklifi kabul etmedi, fakat alacağı parayı öğrenince fikrini değiştirdi. Kazanacağı parayla Meksika'yı gezmeyi planlıyordu. Kendisini tanıtırken Sasha Montenegro olarak tanıttı. Böylece asıl memleketi olan Karadağ'ı da ismine eklemiş oldu. Daha sonra kariyerine sinemanın yanı sıra model olarak da devam etti.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...