Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, milletvekilleri ile bir araya geldi, Çelik'ten ilk açıklamalar

Düzenleyen:
Erdoğan, milletvekilleri ile bir araya geldi, Çelik'ten ilk açıklamalar

POLİTİKA Haberleri

Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin milletvekilleriyle yaptığı toplantı sona erdi. Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcücü Ömer Çelik, "Toplantıya 9 ilin milletvekilleri katıldı. AK Parti Kızılcahamam Kampı sonbaharda olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız teşekkür turuna çıkacak." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelmişti. AK Parti sözcüsü toplantıya dair açıklamalarda bulundu.

"Kış dönemi çalışmaları biterken milletvekillerimizle bir araya gelerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Sonbahara doğru Kızılcahamam kampını gerçekleştireceğiz.

BAŞKAN ERDOĞAN TEŞEKKÜR TURUNA ÇIKACAK

Seçimde yüksek başarı gösteren illere Cumhurbaşkanımız ziyaret gerçekleştirerek teşekkür turuna çıkacak. Perşembe günü de son toplantıyı gerçekleştireceğiz. Toplantıda iç ve dış politika konuşuldu. Toplantılara MKYK ve MYK üyelerimiz bulunmuyor çünkü sayın cumhurbaşkanımız o isimlerle sürekli temas halinde ve görüşüyor.

TÜM GRUP İLE GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Milletvekilleri ile görüşme 4 saat sürdü. Muhtemelen bundan sonraki toplantılarımızı milletvekillerimizle Çarşamba ve Perşembe görüşeceğiz. Tüm grubumuzla görüşmeler tamamlanana kadar sürecek.

SİSTEM TARTIŞMALARINA SON NOKTA KONULDU

Hayatın icabı gereğidir. Yeni bir sistem hayata geçti. Bürokrasinin çeşitli noktalarında yeterli performans göremediğimiz noktalar güncellenecek. Önemli olan burada hizmetin vatandaşa hızlı gitmesidir. Sistemdeki sorunlar sisteme uyum sağlayamama varsa tespit edilecek. Sistem tartışmasının rejim tartışmasıyla ilgisi yoktur. Milletin onayı bu sistem değişikliği ile ilgili zaten onayı vardır. Bizim yaptığımız performansın ölçümü ve eksik kalan yerlerin onarılmasıdır.

S-400 TARTIŞMASI

Türkiye'nin Suriye Irak ve Doğu Akdeniz'deki gelişmeler nedeniyle güvenlikle ilgili herhangi bir açığının olmaması gerekir. Türkiye eğer bu sistemi almışsa ve parasını ödemişse bu sistemi kullanacaktır. Türkiye'nin sınırlarının güçlü bir şekilde korunması demek aynı zamanda NATO'nun ve Avrupa'nın da sınırlarının korunması demektir. O yüzden bu konuda aslında bize destek olmaları gerekir."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...