AK Parti'de yerel seçimler için aday adayı başvuruları 22 Kasım'a ertelendi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti'de yerel seçimler için aday adayı başvuruları 22 Kasım'a ertelendi

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali ihsan Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yerel seçimler için aday adayı başvurularının 22 Kasım'a ertelendiğini duyurdu. Yavuz, teşkilat temayül yoklamasının ise 26 Kasım'da yapılacağını bildirdi.

Yerel seçimlere 4 ay kala partiler kolları sıvadı. Hazırlıklarını hızlandıran AK Parti'de ise aday adayı başvurularının tarihi değişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, 17 Kasım'da sona erecek olan başvuru tarihinin ertelendiğini duyurdu.

ADAY ADAYI BAŞVURULARI 22 KASIM'DA

X hesabından açıklama yapan Yavuz, Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirilen İl Başkanları Çalışma kampında İl Başkanlarının talebi ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri sonucu yerel seçimler için aday adayı başvurularının 22 Kasım'a ertelendiğini açıkladı.

TEŞKİLAT TEMAYÜL YOKLAMASININ TARİHİ DE BELLİ OLDU

Yaptığı paylaşımda Teşkilat Temayül Yoklamasının ise 26 Kasım'da yapılacağını da aktaran Yavuz, "Hayırlı olsun." dedi.

https://twitter.com/aliihsanyavuz54/status/1724101807901647030      

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...