Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Politika
  3. Arınç'a 20 yıllık sürpriz
Politika

Arınç'a 20 yıllık sürpriz

Son Güncelleme: 08 Aralık, 2014 - 17:07
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Arınç'a 20 yıllık sürpriz
Fotoğraf Başlığı Arinç'a 20 yillik sürpriz

1994 yerel seçimlerinde Refah Partisinden Manisa Belediye Başkan Adayı olan Bülent Arınç'a o dönemdeki seçim beyannamesi hediye edildi.

Kaydet
a- | +A


Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisinden Manisa Belediye Başkan Adayı olan Bülent Arınç'a o dönemdeki seçim beyannamesini hediye etti. Arınç, 20 yıl önceki beyannamesini dikkatli bir şekilde inceledi.
Manisa'daki ikinci gün programına MÜSİAD'ın kahvaltısının ardından Yunusemre Belediyesi ile devam eden Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve belediye personeli tarafından karşılandı. Yunusemre Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, sıfırdan bir belediye kurduklarını ve yapılanmalarını 6-7 ay gibi kısa sürede tamamladıklarını belirtti.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da, "30 Mart Yerel Seçimleri sonrası Manisa'nın en büyük belediyemizin başarılı belediye başkanının çalışmalarını kendilerinden dinlemek hem de makam itibariyle belediyemizin şimdiki yerini görmek istedim. Sayın Çerçi seçimlerde çok başarılı bir sonuç aldı. Manisalımızın güven oylarıyla takdirleriyle belediye başkanı seçildi. Bu isabetli bir seçim. Bundan dolayı Manisa'yı kutlamak isterim. Çünkü 2002-2011 yılları arası sayın Çerçi Manisa'mızı büyük bir onurla temsil etmiş bir milletvekili arkadaşımızdır. Eminim ki parlamentoda Manisa'yı nasıl onur ve başarıyla temsil ettiyse belediyede de aynı şekilde başarılı olacaktır" dedi.


MEKANLARIN ŞEREFİ İÇİNDEKİ İNSANLARLA BELLİ OLUR
Manisa'nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte gerçekleştirilen paylaşıma da dikkat çeken Arınç, "Tabi paylaşımda yanlışlık olabilir, taraf tutmaklar olabilir. Bunların hepsi siyasette doğaldır. Bulunduğumuz yer şikayet etme yeri değil hizmet üretme yeridir. Arkadaşlarımız da o eksik, şu eksik, onu vermediler, bunu vermedilerden ziyade ellerindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirme yolunu tutmuşlardır. Bizim hizmetlerimizin çokluğu bereketi, halkın memnuniyeti esasen bu gayretlerin bir sonucudur" şeklinde konuştu.
Yunusemre Belediyesinin yeni bir belediye olduğuna dikkat çeken Arınç, "Mekan itibariyle ihtiyaçlar fazladır bunları biliyoruz ama biz kendi içinden üreteceğiz bunları. Üreteceğiz ve mekanlar içindeki insanlarla değer bulacak. Güzel bir söz var. 'Mekanların şerefi üstünlüğü binalarla değil içindeki insanlarla şeref bulur'. Yani içindeki insanlar kaliteliyse, iyi iş yapıyorsa güzel işler yapıyorsa o mekanların kıymetini bilmemiz lazım. Burası biliyorsunuz eskiden Özel İdare binası ve eklentilerinden oluşuyordu. Şimdi belediye binasına dönüştü. Burası da güzel bir meclis salonu olmuş" dedi.
Ziyaretin ardından Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a mesir macunundan oluşan bir sepet hediye ederken, Arınç, Mesir macununun meclisteki bütçe çalışmalarında çok işlerine yarayacağını söyledi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yunusemre Belediyesinin ardından Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti.


ŞEHZADELER BELEDİYESİ ZİYARETİ
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şehzadeler Belediyesi önünde Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş tarafından karşılandı.
37 yaşındaki genç Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Sizleri Fatih'in, Kanuni'nin şehri olan evliyalar şehrinde, bu şehrin hizmet merkezi olan Şehzadeler Belediyesi'nde ağırlamaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bugün 37 yıllık hayatımın en mutlu ve unutmayacağım günlerden bir tanesi. Siyasette kısa sayılacak hayatımız hep sayın Başbakan Yardımcımızla birlikte geçti. Sesi bitinceye kadar kendisi için anons yapmış birisi olarak, kendisini başbakan yardımcısı olarak bir belediye başkanı olarak misafir ediyor olmanın bendeki mutluluğunu ifade etmeye kelimeler kifayetsiz kalmaktadır. Allah razı olsun bize her zaman önderlik yaptı, ağabeylik yaptı biz kendisinden çok şey öğrendik. Türkiye'de hem örnek bir devlet adamı hem de siyasette ahlak abidesi olarak yıllara meydan okuyarak çizgisinden ve ilkelerinden ödün vermeden yürüyen birisi olarak her zaman takdir ettik" şeklinde konuştu.
Allah ömür verdikçe hizmeti çok güzel bir şekilde yerine getirmek gerektiğinden bahseden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise, "Şehzadeler yeni bir ilçe belediyesi. Hakikaten Manisa dendiği zaman Şehzadeler beldesi olarak anılır. Onun isminin de bir belediyeye verilmesi şüphesiz çok güzel. 200 bine yakın bir nüfus var burada. Ömer Faruk Bey halkın sevdiği takdir ettiği bir arkadaşımız. Yeni kurulan belediyelerin bir takım eksiklikleri, noksanları olacaktır. Bu bazen fiziksel mekanlar oluyor, bazen araç gereç oluyor. Çoğu zaman bütçe kaynakları oluyor ama biz şikayet etmeyeceğiz, elimizdeki tüm imkanları en iyi şekilde değerlendirip en iyi sonuçları almak isteyeceğiz" dedi.
Manisa merkezdeki iki metropol ilçenin AK Parti'de Büyükşehir Belediyesinin ise MHP'de olmasına da dikkat çeken Arınç, "Büyükşehir Belediyesinin farklı bir siyasi partide olması bir açıdan değerlendirilebilir ama ben başkanlarımın büyükşehirle olan ilişkilerinde de en iyi noktada en verimli noktada çalışacaklarını düşünüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bu konuda uzak birisi olmadığına inanıyorum. Geçtiğimiz dönem başkanlık yapmıştı bu dönemde başkan seçildi. Önemli olan akord çalışmaktır. Birbirine güvenmektir, sevmektir. Önemli olan Manisa'yı ön plana çıkarmaktır. Yoksa belediye hizmetleri siyasi çekişme yeri değildir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Bülent Arınç'a Yuntdağı bölgesinden el dokuma bir kilim, Kırkağaç kavunu ve Arınç'ın 20 yıl önce Refah Partisinden Manisa Belediye Başkan Adayı olduğu dönemdeki seçim beyannamesini hediye etti. Seçim beyannamesinin üzerinden 20 yıl geçtiğine dikkat çeken Arınç, beyannameyi dikkatlice incelerken, "O zaman saçlarımız simsiyahmış" dedi.
Yazar : TÜRKİYE GAZETESİ
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 08 Aralık, 2014 - 17:07
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu Next Sosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    Belediyeden indirim! Ekmek ramazan boyunca 6 liraya satılacak
    Belediyeden indirim! Ekmek ramazan boyunca 6 liray...
    Kaydet
  • 2
    Eşek etinden sucuk ve döner! Bakanlık hileci markaları ifşa etti
    Eşek etinden sucuk ve döner! Bakanlık hileci marka...
    Kaydet
  • 3
    Türkiye, ABD, Ukrayna, İran, Suriye, İsrail, AB, NATO... Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov’dan özel açıklamalar
    Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov’dan Türkiye gazetesi...
    Kaydet
  • 4
    1 gecede 500 lira eridi! Altın ve gümüş neden çakıldı, düşüş devam edecek mi?
    1 gecede 500 lira eridi! Altın ve gümüş neden çakı...
    Kaydet
  • 5
    4 saatlik yol 18 dakikaya düşecek! 4 bin kişi harıl harıl çalışıyor
    4 saatlik yol 18 dakikaya düşecek!
    Kaydet
YAZARLAR
  • İsmail Kapan
    İsmail Kapan Sergey Lavrov’dan Avrupa’ya keskin salvolar!..
    Kaydet
  • Rahim Er
    Rahim Er Düşüş
    Kaydet
  • Sevil Nuriyeva
    Sevil Nuriyeva Sergey Lavrov’un mesajları…
    Kaydet
  • İsa Karakaş
    İsa Karakaş Resmîleşen "Torba Kanun" emekliye ve çalışana ne getiriyor?
    Kaydet
  • Sadık Söztutan
    Sadık Söztutan JÜRGEN
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Turizm'de 2025 rekoru!
    Turizm'de 2025 rekoru!
    Kaydet
  • Sarıçam’da hortum, Seyhan’da sel! Adana sağanak yağışa teslim oldu
    Sarıçam’da hortum, Seyhan’da sel! Adana sağanak yağışa teslim oldu
    Kaydet
  • Zabıtadan kaçan dilenciler bakın nereye saklandı!
    Zabıtadan kaçan dilenciler bakın nereye saklandı!
    Kaydet
  • 'Evde Tek Başına'nın yıldızından acı haber
    'Evde Tek Başına'nın yıldızından acı haber
    Kaydet
  • İş insanları Almanya’da buluştu!
    İş insanları Almanya’da buluştu!
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
Önce istifa, sonra sürpriz görüşme: Fatih Terim geri mi dönüyor?
Önce istifa, sürpriz görüşme: Terim geri mi dönüyor?
Kaydet
Yapay zekalar Moltbook adında kendi sosyal medya platformunu kurdu!
Yapay zekalar kendi sosyal medya platformunu kurdu! "İnsanların konuşması yasak"
Kaydet
Ataşehir'de fabrika yangını! Ekipler bölgede
Ataşehir'de fabrika yangını! Ekipler bölgede
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası