CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Nuşirevan Elçi'yi başdanışman atadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Nuşirevan Elçi'yi başdanışman atadı

POLİTİKA Haberleri

Son dönemdeki atamaları ile tartışmalara sebep olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir atama geldi. Kılıçdaroğlu, eski Şırnak Barosu Başkanı Nuşirevan Elçi'yi başdanışman atadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Şırnak Barosu Başkanı Nuşirevan Elçi'yi başdanışman olarak atadı.

DOĞU MASASI ÇALIŞMALARINA KATILACAK

Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, bir süre önce CHP'ye katılan Nuşirevan Elçi'yi Doğu Masası, hukuki ve siyasi konularda çalışmalar yapmak üzere başdanışmanı olarak görevlendirdi. 

ESKİ ŞIRNAK BAROSU BAŞKANI

Elçi, 2004-2006'da Şırnak Barosu Başkan Yardımcılığı, 2006-2021 yıllarında Şırnak Barosu Başkanlığı görevini yürütmüştü.

Eski bakanlardan Şerafettin Elçi'nin yeğeni Nuşirevan Elçi, 27 Ekim'de CHP'ye katılmış, parti rozetini Genel Başkan Kılıçdaroğlu takmıştı. 

EKSİ PAYLAŞIMLARI GÜNDEME GELDİ

Nuşirevan Elçi'nin başdanışmanlığa atanmasının ardından geçmişte yaptığı paylaşım ve rtweetleri gündeme geldi. Elçi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları şu şekilde;

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Nuşirevan Elçi'yi başdanışman atadı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Nuşirevan Elçi'yi başdanışman atadı

RIFKIN ATAMASI SİYASETTE TARTIŞMA BAŞLATTI

Öte yandan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun ekonomi danışmanı olarak ABD'li Jeremy Rifkin'i ataması siyasette yeni bir tartışma başlatmıştı. Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı kanadından sert eleştirilerin hedefi olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan atama için "İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz" demişti. Kılıçdaroğlu, CHP'nin 3 Aralık'taki İkinci Yüzyıla Çağrı toplantısında Rifkin'in sunumunu dinlemişti. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...