CHP - Muharremm İnce kavgası büyüyor, Kaftancıoğlu da dahil oldu

- Güncelleme:
CHP - Muharremm İnce kavgası büyüyor, Kaftancıoğlu da dahil oldu

Politika Haberleri

Muharrem İnce ve Kılıçdaroğlu arasındaki “teklif” atışması yeni boyuta taşındı. CHP listesindeki isimleri eleştiren İnce “İttifaklar omurgalı olmalı. Bu ittifakın adı Ali Dibo ittifakı” dedi.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - CHP ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce arasındaki ‘İttifak teklifi’ kavgası büyüyor. Daha önceki açıklamalarında İnce’ye teklif götürdüklerini ve üstlerine düşeni yaptıklarını söyleyen CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na, İnce sert tepki göstererek ‘Teklif yapılıyormuş gibi yapıldı’ demişti. 

Muharrem İnce’nin açıklamalarına CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da tepki gösterdi. Kaftancıoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Yaptıklarını ya da yaşadıklarını gerekçelendirmek için aynaya bakmak yerine bahanelere sığınanlardan hazzetmedim hiç. Ne güzel söylemiş atalarımız. Sorumluluk denilen şey, önce iğneyi kendine batırmakken, kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek” ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...