CHP yeniden aday göstermedi... Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç için dikkat çeken kulis

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP yeniden aday göstermedi... Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç için dikkat çeken kulis

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP'den yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yarın 16.00'da Belediye Binası önünde basın açıklaması yapacak. TGRT Haber'de konuşan Gazeteci Tolgahan Erdoğan, "Şükrü Genç yarın istifa etmeyecek fakat sert bir açıklama yapacak" dedi.

CHP'de aday krizi sürüyor... Sarıyer için mevcut belediye başkanı Şükrü Genç yerine Oktay Aksu'yu gösteren CHP, parti üyeleri tarafından protesto edilmişti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in yeniden aday gösterilmemesinin ardından yarın 16.00'da Belediye Binası önünde basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

ŞÜKRÜ GENÇ İSTİFA MI EDECEK?

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in yeniden aday gösterilmemesinin ardından TGRT Haber'de Gazeteci Tolgahan Erdoğan dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı. Şükrü Genç'in yarın 16.00'da Belediye Binası önünde basın açıklaması yapacağını söyleyen Erdoğan, "Şükrü Genç yarın istifa etmeyecek fakat sert bir açıklama yapacak. İnce ve Akşener CHP'deki süreci takip ediyor. Muharrem İnce'nin adayı Ataşehir'de çok iddialı."

CHP'DE SARIYER PROTESTOSU

İstanbul'da dün Avcılar ve Sarıyer belediye başkanı adayları için parti üyeleri il binası önünde protesto gösterisi yapmıştı. Gece yaşanan olayların ardından gündüz de aday tanıtım programında İBB Başkanı İmamoğlu partililer tarafından protesto edildi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...