Erdoğan'dan kimyasal silah iftirasına tepki: Hesabını yargıda verecekler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erdoğan'dan kimyasal silah iftirasına tepki: Hesabını yargıda verecekler

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da düzenlenen 'Mahalle Bizim, Gençlik Bizim' programında açıklamalarda bulundu. TSK'ya yönelik 'kimyasal silah kullandı' iftiralarına sert sözlerle tepki gösterdi. Erdoğan, "Ordumuza bu yakıştırmaları yapanlar bedelini ödeyecek. Yargıda bu işin hesabını verecekler. Üzerlerine üzerlerine gideceğiz." dedi.

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da düzenlenen Mahalle Bizim, Gençlik Bizim Programı'nda açıklamalarda bulunuyor.

Karşımda muhafazakar devrimci gençleri görüyorum. Birileri diyor ki AK Parti'de gençlik yok, gençlik burada. Adana Şehir Stadı'nda herhalde gençliği görmediler. Malatya gençliğiyle gurur duyuyoruz. Artık İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye kampanyamızla gençlerimizle birlikte durmaksızın yolumuza devam edeceğiz. Siz gençlerimizle bir araya geldiğimizde bizim de gönlümüz gençleşiyor. Yeni dönemin yüzyılına Türkiye Yüzyılı diyoruz. Türkiye Yüzyılı'nın ilhamı da sahibi de geleceği de sizlersiniz. Sizler bu yüzyılın gençliğisiniz. Gençlerimizle bir araya geldiğimiz şu salona baksınlar!

KILIÇDAROĞLU'NA ABD TEPKİSİ

Biz sadece seçimden seçime giden bir parti asla olmadık. Milletimiz kendisi için tuğla üstüne tuğla koymamışa yetki vermez, ter dökmemişe eyvallah etmez. Birileri kendilerini aldatıyor. Milletimiz FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemek için 10 bin kilometre yol gidenlere yüz vermez. Biz bin yıldır yaşadığımız bu toprakların her karışını kanımızla ve terimizle yoğurarak vatan haline getirdik.

"YARGIDA HESABINI VERECEKLER"

Gençler benim orduma, benim ordumun askerine hakaret eden saygısızlık eden bu malum ana muhalefete ve diğerlerine seçimlerde dersini en güzel şekilde verecektir. Ordumuza bu yakıştırmalar bedeli ödenecektir. Yargıda bu işin hesabını verecekler, üzerlerine üzerlerine gidiyoruz, gideceğiz.

Ülkemize son 20 yılda kazandırdığımız her eserin gerisinde böyle bir azim böyle bir kararlılık böyle bir çaba vardır. Gençler biz size sevdalıyız. Dününü bilmeyen bugünü anlayamaz, geleceğini göremez.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...