Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mikrofon uzattığı adayın sözleri sonrası salonda alkış tufanı koptu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara ilçe belediye başkanlarını duyurduğu tanıtım toplantısında Çamlıdere adayı Hazım Caner Can'ın sözleri gündem oldu. Erdoğan'ın mikrofon uzattığı Can, "Çamlıdere'de hedefim yüzde 90, istemiyorum bir tane bile noksan" sözleri sonrası salonda alkış tufanı koptu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Çamlıdere'nin belediye başkan adayı ise Hazım Caner Can oldu. Erdoğan tarafından duyurulması sonrası Can'ın sözleri tanıtım toplantısına damga vurdu:

Erdoğan'ın mikrofonu uzattığı Can, "Çamlıdere'de hedefim yüzde 90, istemiyorum bir tane bile noksan. Var mısınız hemşehrilerim? Bize de bu yakışır. Canım feda Cumhurbaşkanıma" dedi.

Can'ın bu sözleri Erdoğan tarafından tebessümle karşılanırken, salonda ise alkış tufanı yaşandı.

HAZIM CANER CAN KİMDİR?

1955'te Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Arkeoloji bölümünden mezun oldu. Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdürlük Başraportörü olarak görev yaptı. 2004, 2009, 2019 seçimlerinde Çamlıdere Belediye Başkanlığı'na seçildi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...