Erdoğan'dan muhalefete bir kez daha 'kara para' tepkisi: Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erdoğan'dan muhalefete bir kez daha 'kara para' tepkisi: Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Seçim mitinglerine Yozgat'ta devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye bir kez daha 'para sayma' görüntüleri üzerinden yüklendi. CHP lideri Özgür Özel'in 'deste deste taşınan eurolar, dolarlar hakkında ağzını bıçak açmadığını' belirterek, "Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı. Şaft kaydı dingil kırıldı motor su kaynattı. Özgür Efendi bu eziyet bir an önce bitse de kurtulsa havasında 31 Mart'ı adeta iple çekiyor" ifadelerini kaydetti.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdari Genel Seçimleri için 5 gün sonra sandık başına gidecek. Kritik virajda geri sayım hız kesmeden devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da mitinglerine Aksaray'dan sonra Yozgat'ta devam etti. 

Burada halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha enflasyona dikkat çekti, emekliler için konuştu, ana muhalefet partisi CHP'ye ise bir kez daha CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntüleri üzerinden yüklendi.

Erdoğan'dan muhalefete bir kez daha 'kara para' tepkisi: Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı - 1. Resim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüntülere ilişkin sessizliğine dikkat çeken Erdoğan, "Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı. Şaft kaydı dingil kırıldı motor su kaynattı. Özgür Efendi bu eziyet bir an önce bitse de kurtulsa havasında 31 Mart'ı adeta iple çekiyor. Hatta CHP'li belediyeleri eleştirip bizim ulaştırma hizmetlerimizden övgü ile bahsettiği oluyor ama deste deste taşınan eurolar, dolarlar hakkında ağzını bıçak açmıyor" dedi.

Erdoğan'dan muhalefete bir kez daha 'kara para' tepkisi: Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı - 2. Resim

'YEDİ DÜVELE MEYDAN OKUMAKTAN ÇEKİNMEYİZ'

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

"31 Mart'ta cumhurbaşkanınız, seçilecek olan yerel yönetimlerdeki kardeşlerimizle hizmetimiz çok daha güçlü olacaktır. Rabbim ömür, milletimiz de destek verdikçe sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki bizden duanızı, desteğinizi esirgemeyin gerisi bizim için mesele değil. 

Sorun mu var? Çözeriz. Engel mi var? Aşarız. Sıkıntı mı var? Gideririz. Saldırı mı var? Göğsümüzü siper ederiz. Yedi düvele meydan okumaktan çekinmeyiz. Şu anda meydanda 50 bin kişi var.

Gazze meselesinden Filistin'e, Türkistan'dan Karabağ'a nerede bir işgal, zulüm varsa elimizle, dilimizle, kalbimizle müdahale ettik.

Erdoğan'dan muhalefete bir kez daha 'kara para' tepkisi: Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı - 3. Resim

'MİLLİ SAVAŞ UÇAĞIMIZ KAAN'I GÖRDÜNÜZ MÜ?'

Bugün 70 cente muhtaç olan değil, 1 trilyon dolardan fazla milli geliri olan bir Türkiye var. Düne kadar toplu iğneyi ithal eden bir Türkiye vardı. Şimdi savunma sanayiinde destan yazan bir Türkiye var.

Eli kanlı terör örgütlerine, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyini beraberce dar ettik. Ülkemizi parmakla gösterilen konuma beraberce getirdik. Başta savunma olmak üzere her alanda kendi göbeğimizi kendimiz kestik. Milli savaş uçağımız KAAN'ı gördünüz mü? İnşallah 2028 yılında bir uçak sesi duyup başımızı kaldırdığımız gökyüzünde KAAN'ı göreceğiz. TOGG; tam bir yıldır yollarımızı süslüyor. Fabrikası bile yok diyenlere aldırmadan yolumuza kararlılıkla devam ettik.

Erdoğan'dan muhalefete bir kez daha 'kara para' tepkisi: Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı - 4. Resim

'EN BÜYÜK İLK 10 EKONOMİ ARASINA GİRENE KADAR DEVAM'

Türkiye'yi dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına dahil edinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Ekonomimizin ihracat, üretim, istihdam ve büyüme tarafında hiçbir sorunumuz yok.  Milli gelirimiz ilk kez 1,1 trilyon doların üzerine çıktı. Nereden nereye... İşsizlik oranımız yüze 9,4 ile son 10 yılın en düşük seviyesini gördü.

Hayat pahalılığının özellikle emeklilerimizi bunalttığını biliyorum. Pek çok adım attık. Bayram ikramiyesini nisanın ilk haftasında hesaplara yatırıyoruz. Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi enflasyona asla ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz.

Erdoğan'dan muhalefete bir kez daha 'kara para' tepkisi: Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı - 5. Resim

Yılın ikinci yarısından itibaren güzel haberler gelmeye başlayacak. Nasıl daha önce enflasyonu tek haneye düşürdüysek aynı başarıyı tekrarlayacağız. Biz sadece iş yapmanın eser ortaya koymanın, sizlere layıkıyla hizmet etme peşindeyiz.

CHP'YE ELEŞTİRİLER

Son seçimdeki yenilgiden sonra güya değişime gittiler. 13. Cumhurbaşkanımız diyerek genel başkanları dışında hiçbir şeyi değiştirmediler. Darbeseverlikten ayrımcılığa, faşizme kadar eski tas eski hamam devam ediyorlar. Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı. Şaft kaydı dingil kırıldı motor su kaynattı. Özgür Efendi bu eziyet bir an önce bitse de kurtulsa havasında 31 Mart'ı adeta iple çekiyor.

Erdoğan'dan muhalefete bir kez daha 'kara para' tepkisi: Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı - 6. Resim

'KARA PARA' TEPKİSİ

Hatta CHP'li belediyeleri eleştirip bizim ulaştırma hizmetlerimizden övgü ile bahsettiği oluyor ama deste deste taşınan eurolar, dolarlar hakkında ağzını bıçak açmıyor. 6-7 adamı neden bu kadar yorduklarını açıklamıyor.

Sorsan "ittifak mittifak yok" diyorlar. Ama neden belediye başkanı, meclis üyesi olarak devşirme adaylar gösterdiklerinin sebebini söylemiyorlar. Her iki tarafın seçmenin bundan haberi yok. Kendilerine hüsnüniyetle oy veren seçmenlerinin iradesini işporta malı gibi sürekli birilerine peşkeş çekiyorlar. Karşımızda matruşka ittifakı var. 

Erdoğan'dan muhalefete bir kez daha 'kara para' tepkisi: Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı - 7. Resim

31 Mart seçimleri, Türk siyasetinin, bu kirli ve kibirli zihniyetten kurtuluşunun miladı olacak. Bunun için sandıktan çıkacak sonuç çok önemli."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...