İmamoğlu ile Kaftancıoğlu CHP'nin İkinci Yüzyıla Çağrı toplantısında tokalaşmadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

CHP'nin İkinci Yüzyıla Çağrı toplantısına katılan İBB Başkanı Erkem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun programda tokalaşmadığı görüldü. İkili birbirine baş sallamakla yetindi.

CHP,  İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılan "İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı vizyon toplantısı düzenledi. Düzenlenen programın sonunda aralarında gerginlik olduğu öne sürülen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tokalaşmaması dikkat çekti. Görüntülerde Kaftancıoğlu ve İmamoğlu'nun birbirine el uzatmayıp kafasını sallamakla yetindiği görülüyor. 

GERİLİM İDDİASI 

Bir süredir Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında gerilimin yaşandığı iddia ediliyordu.

Geçtiğimiz günlerde farklı gazetelerde yayımlanan bazı köşe yazılarında, Kaftancıoğlu’nun İmamoğlu hakkında sert ifadeler kullandığı öne sürüldü.

TOKALAŞMADILAR

CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı" vizyon toplantısında dikkatlerden kaçmayan bir olay yaşandı. Son dönemde aralarında büyük kriz olduğu şeklinde iddialarla gündeme gelen ikili program sonrası tokalaşmadı. O anlar kameraların objektiflerine yansıdı. 

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Muhteris, aptal, müteahhit kafalı, şizofren" şeklinde ağır ifadeler kullandığı iddia edilmişti.

İddialar hakkında konuşan İmamoğlu, "O kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

Konuyla ilgili ilk kez sessizliğini bozan Kaftancıoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İddia edilen ırkçı ve ayrımcı ifadeler olup, yaşamı boyunca nefret söyleminin karşısında durmuş biri olarak nefret ve ayrıştırıcı söylem kullanmadım, bundan sonra da kullanmam." demişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...