- Tansu Çiller'in acı günü!
43 dakika önce

Tansu Çiller'in acı günü! Eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti

Eski başbakan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller, geçirdiği kalp krizi sonucu Yeniköy'deki evinde vefat etti. 90'lı yıllara damgasını vuran Çiller, 87 yaşındaydı.
 - Aykut Kaya İyi Parti'den istifa etti
5 saat 57 dakika önce

Yaprak dökümü sürüyor! Aykut Kaya İyi Parti'den istifa etti

Adana milletvekili Bilal Bilici'nin istifasının ardından İyi Parti'de bir isim daha görevi bıraktığını açıkladı. Antalya vekili Aykut Kaya'nın istifası ile birlikte İyi Parti'nin Meclis'teki koltuk sayısı 36'ya düştü.
 - İyi Partili belediyelere genelge!
15 saat 34 dakika önce

İyi Partili belediyelere genelge! Müsavat Dervişoğlu'ndan atama uyarısı geldi

İyi Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan İyi Partili belediyelere liyakat ve atama uyarısıyla genelge gönderildi.
 - Büyükkarıştıran'da parti bayrakları yeniden asıldı
18 saat 53 dakika önce

Kısıtlı 2 kişinin oyu seçimi yeniletti! Büyükkarıştıran'da parti bayrakları yeniden asıldı

Kırklareli'nin Büyükkarıştıran beldesinde kısıtlı iki kişinin oy kullanması nedeniyle seçim sonuçları iptal edilmişti. Seçmenler belediye başkanını seçmek için 2 Haziran'da yeniden sandık başına geçecek. 
 - Eski HDP'li başkana gözaltı!
20 saat 33 dakika önce

Eski HDP'li belediye başkanı Betül Yaşar kılık değiştirerek yurt dışına kaçmaya çalıştı

Eski HDP'li Ağrı Diyadin Belediye Başkanı Betül Yaşar, kılık değiştirerek ve kardeşine ait pasaportla yurt dışına kaçmaya çalışırken havalimanında yakalandı. Yaşar'ın "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçuyla arandığı tespit edildi.
 - İyi Parti Meclis'te kan kaybetmeye devam ediyor
22 saat 55 dakika önce

İyi Parti Meclis'te kan kaybetmeye devam ediyor: Aykut Kaya istifa etti

Geçtiğimiz haftalarda Adana vekili Bilal Bilici'nin istifası ile sarsılan İyi Parti'de istifa haberi bu kez Antalya'dan geldi. İyi Partili Aykut Kaya, "Antalya'mıza daha iyi hizmet edebilmek adına, gerekli olduğunu düşündüğüm bir adımdır. Bugünden sonra da siyasete, milletimizin menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak devam edeceğim" sözleriyle istifasını duyurdu. Böylece, partinin Meclis'teki koltuk sayısı 36'ya düştü.
 - Kılıçdaroğlu ekibine tasfiye
31 Mayıs 2024 - 06:08

CHP yine kaynıyor! Kılıçdaroğlu ekibine tasfiye

CHP’nin devrik Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na en yakın isimlerin başında gelen Bülent Kuşoğlu; Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi. Kuşoğlu “Ekrem Bey ve Özgür Özel’in Kılıçdaroğlu kompleksinden kurtulması lazım. Kemal Bey’le beraber çalışmış isimlerin tasfiye edilmemesi lazım” dedi.
 - 'Somut adım' açıklaması geldi
30 Mayıs 2024 - 21:59

Bakan Bolat'tan Avrupa Konseyi Başkanı'yla 'vize' teması: 'Somut adım' açıklaması geldi

Ticaret Bakanı Bolat, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ile görüştüklerini belirterek, "Görüşmemizde vize süreçlerinin kolaylaştırılması konusunu gündeme getirerek, Türk iş insanları ve taşıyıcılarının vize işlemlerinde yaşadığı zorlukların, ticari ve ekonomik ilişkilerimizi yavaşlattığını ifade ettik" ifadesini kullandı.
Politika - Politika
30 Mayıs 2024 - 19:25

'Kripto' düzenlemesi Meclis'ten geçti

Kripto varlıklara ilişkin düzenlemeleri içeren Sermaye Piyasası Kurulu Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.
Politika - Politika
30 Mayıs 2024 - 17:18

MHP'den TikTok için kanun teklifi: Ahlaksızlığa son vermek istiyoruz

MHP,  "TikTok'taki ahlaksızlığa son vermek istiyoruz" deyip Meclis'e kanun teklifi verdi. Sayaç uygulamasının ve telefon numarası zorunluluğunun getirilmesini isteyen parti, "İnşallah meclis başkanımız tarafından ilgili komisyona sevk edilir, orada olgunlaşılır ve TikTok başta olmak üzere, bu itibar suikastlarına son veririz" ifadelerini kullandı.
 - DEM'in kazandığı ilçe terör örgütünün cephaneliği çıktı
30 Mayıs 2024 - 12:45

DEM'in kazandığı ilçe terör örgütünün cephaneliği çıktı

31 Mart seçimlerinde sonuçların iptal edildiği ilçelerden Hilvan'da seçmenler 2 Haziran'da sandık başına gidecek. Seçim tartışmalarının yaşandığı ilçede jandarmanın düzenlediğini operasyonda PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün cephaneliği ele geçirildi.
 - On binlerce seçmen 2 Haziran'da sandık başına gidiyor!
30 Mayıs 2024 - 10:30

On binlerce seçmen 2 Haziran'da sandık başına gidiyor!

31 Mart seçimlerinde sonuçlara itiraz edilen 3 ilçe ve 4 belde 2 Haziran'da sandık başına gidecek. 50 bini aşkın seçmenin sandık başına gideceği seçimlerde en büyük yarışın merhum Alparslan Türkeş’in de memleketi olan ve mühürsüz oy kullanımı ile seçimin iptal olduğu Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yaşanması bekleniyor. 
 - İyi Parti'den CHP'ye normalleşme tepkisi
29 Mayıs 2024 - 22:00

CHP'nin AK Parti ile normalleşmesine İyi Parti'den tepki: Dervişoğlu'ndan "fayda sağlamaz" çıkışı

Akşener döneminde açılan İyi Parti ile CHP arasında buzlar eriyor mu? Özgür Özel, AK Parti ve MHP ile normalleşme adımları atarken, İyi Parti ile ilişkilerin nasıl süreceği merak ediliyor. İyi Parti lideri Dervişoğlu'ndan CHP ile ilişkiler başta olmak üzere Mansur Yavaş ile yaşanan gerilime dair dikkat çeken açıklamalar geldi. Gazeteci Fatih Atik'e konuşan Dervişoğlu, CHP'nin AK Parti ile normalleşmesine "fayda sağlamaz" dedi.
 - "Bunu başarırsak sonraki adıma ihtiyaç kalmaz"
29 Mayıs 2024 - 12:45

Başıboş köpek sorunu... Erdoğan'dan hayvanseverlere 'sahiplenin' çağrısı... "Bu çığlığa kayıtsız kalamayız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de 4 milyon civarında sahipsiz köpek olduğunu ve bu sorunu köklü bir şekilde çözeceklerini söyledi. "Belediyelerin yasanın kendilerine yüklediği görevleri en güzel şekilde yerine getirerek sürece olumlu katkı sağlamasını bekliyoruz" diyen Erdoğan, "Eğer bunu başarabilirsek, bir sonraki adıma da ihtiyaç kalmayacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Mevzuatta yapacaklarımızla sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini hedefliyoruz" diye konuştu.
 - "Bu kan ABD'nin eline bulaştı"
29 Mayıs 2024 - 12:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Amerika'ya İsrail tepkisi: Bu kan elinize bulaştı

İsrail'in Refah'taki çadır kente saldırısında hayatını kaybeden bir çocuğun kafasının bedeninden ayrıldığı görüntüler infiale neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kan donduran görüntüler hakkında "Bebeklerin boynu koparılıyor ne zaman göreceksiniz bunları? BM, sen ne işe yararsın? Allah bunun hesabını size, hepimize sorar" ifadelerini kullanıp "Amerika bu kan senin eline bulaşmıştır. Sen de onlar kadar sorumlusun" dedi.
Politika - Politika
29 Mayıs 2024 - 11:58

Bakan Tunç açıkladı: Sokak hayvanları düzenlemesi Meclis'te

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sokak hayvanları ile ilgili taslak çalışmanın Meclis'e ulaştığını açıkladı. Tunç, 'Hayvan hakları ile ilgili taslak metin Meclis’e ulaştı, tartışılacak. Hayvanları korumadaki hassasiyetimiz devam ediyor" dedi.
 - Ankara'da dikkat çeken görüşme!
28 Mayıs 2024 - 17:06

Bakan Yerlikaya'dan Bahçeli'ye ziyaret

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. Yaklaşık bir saat süren görüşmede Yerlikaya bakanlığın son bir yıldaki faaliyetleri ve gündemdeki konular hakkında Bahçeli'ye bilgi verdi.
 - "Irak ve Suriye'de oldubittiye fırsat verilmeyecek"
28 Mayıs 2024 - 16:11

MGK toplantısı sonrası 7 maddeli karar! Irak ve Suriye'de oldubittiye fırsat verilmeyecek...

MGK, iki aylık aranın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. 4 saat süren kritik toplantıda bölgesel ve uluslararası güvenlik konuları da ele alındı. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılmadı. 7 maddeyle açıklanan bildiride terörle mücadele vurgusu yapıldı. Bildiride, "Irak ve Suriye'de herhangi bir oldubittiye fırsat verilmeyecek" denildi.
 - 'Türkiye'nin bölünmesinde yeni bir aşama'
28 Mayıs 2024 - 10:36

Bahçeli'den 11 Haziran tepkisi: Türkiye'nin bölünmesinde yeni bir aşama

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında terör örgütü PKK'nın Suriye'de yapacağı seçimlere ve bunun üzerinden ABD yönetimine tepki gösterdi. Suriye ile işbirliği çağrısı yapan Bahçeli, sözde seçimleri "Türkiye'nin bölünmesinde yeni bir aşama' olarak niteleyip "İhanete geçit yoktur. ABD'nin terörizmi politik enstrüman olarak kullanması rezalettir" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
28 Mayıs 2024 - 09:28

Dışişleri Bakanı Fidan, İspanya'ya gidiyor

Dışişleri Bakanlığı, Hakan Fidan'ın İspanya'ya gideceğini duyurdu. Yapılan açıklamada ziyaretin sebebi İspanya'nın Filistin'i tanıma kararı olarak açıklandı.
Politika - Politika
28 Mayıs 2024 - 06:55

Bahçeli: Hesaplaşmaya hazırız

MHP lideri, ‘Ülkücü Şehitleri Anma Günü’nde meydan okudu: Elinde ülkücü kanı taşıyanlarla hesaplaşmaya hazır olduğumuzu ilan ediyorum.
Sona Git