Saadet Partisi'nin Konya Büyükşehir adayı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Saadet Partisi'nin Konya Büyükşehir adayı belli oldu

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimlere 44 gün kala siyasi partilerin aday mesaisi devam ediyor. Saadet Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı 27. Dönem Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman oldu. 

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için 44 gün sonra sandığa gidecek. Seçim takvimi adım adım işlerken siyasi partilerin adayları da tek tek belli oluyor.

Bu kapsamda Saadet Partisi Konya adayını tanıttı. Partinin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, 27. Dönem Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman oldu. Karaduman'ın adaylığı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun imzalı yazısı ile bildirildi. 

ABDULKADİR KARADUMAN KİMDİR?

Abdulkadir Karaduman, 1992 yılında doğdu. İlköğretim ve ortaöğrenimini Malatya'da tamamlayan Abdulkadir Karaduman, İnönü Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Çankaya Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans eğitimini almaya devam ediyor.  

Saadet Partisi'nde aktif siyaset yapmakta olan Karaduman Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı yaptı. Abdulkadir Karaduman, aynı zamanda 27. dönem Saadet Partisi Konya Milletvekili.

Karaduman orta seviyede İngilizce ve az düzeyde Farsça biliyor. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...