Son dakika: Saadet Partisi'nin Genel Başkanı yeniden Temel Karamollaoğlu oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Saadet Partisi'nin Genel Başkanı yeniden Temel Karamollaoğlu oldu

POLİTİKA Haberleri

Ankara'da düzenlenen Saadet Partisi'nin 8'inci Olağan Büyük Kongresi'nde delegelerin tamamının oyunu alan ve tek aday olarak seçime giren Temel Karamollaoğlu, yeniden genel başkan seçildi.

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde toplandı. "Kararlıyız, Milletin İktidarında Saadet Var" sloganıyla yapılan kongrede tek aday Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu oldu. Kongrede, partinin toplam 1200 delegesinden, 1050'si oy kullandı.

DELEGELERİN TAMAMININ OYUNU ALDI

Kongrede yapılan seçim sonucu, oyların tamamı geçerli sayıldı. Karamollaoğlu, oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak, yeniden genel başkan seçildi. Kongrede, 75 üyeden oluşan Genel İdare Kurulu ile 11 üyeden oluşan Yüksek Disiplin Kurulu listesi de belirlendi

GİK listesinde Atik Ağdağ, Birol Aydın, Cafer Güneş, YDK listesinde Mehmet Kaya Asiltürk, Bahaddin Elçi ve İbrahim Nedim Titiz öne çıkan isimler arasında yer aldı.

Seçimin tamamlanmasının ardından konuşan Karamollaoğlu, delegelere teşekkür ederek, "Huzurlu ve coşkulu bir toplantı oldu. Allah nasip ederse bu toplantının arkasından kolları sıvayacak, sahaya ineceğiz" dedi. (AA)

Son dakika: Saadet Partisi'nin Genel Başkanı yeniden Temel Karamollaoğlu oldu

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...