Ticaret Bakanlığı'nda devir teslim: Ömer Bolat görevi, Mehmet Muş'tan devraldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabine listesini açıklamasının ardından Ticaret Bakanlığı'na getirilen Ömer Bolat, görevi AK Parti Samsun Milletvekili ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'tan devraldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Meclis'te yemin ettikten sonra Çankaya Köşkü'ne geçti ve burada düzenlenen basın toplantısında yeni Kabine'yi açıkladı. Kabine'de birçok yeni iism vardı ve bunlardan biri de Ticaret Bakanlığı'na getirilen Ömer Bolat oldu. 

Ticaret Bakanlığı'nda devir teslim: Ömer Bolat görevi, Mehmet Muş'tan devraldı

-Ticaret Bakanlığı'na getirilen Ömer Bolat ve AK Parti Samsun Milletvekili ve eski Ticaret Bakanı Mehmet Muş

BOLAT'TAN TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU

Ömer Bolat, görevi devralmak üzere Ticaret Bakanı Mehmet Muş'la bir araya geldi. AK Parti Samsun Milletvekili ve eski Ticaret Bakanı Mehmet Muş, görevi Ömer Bolat'a devretti.  Mehmet Muş ile birlikte kameraların karşısına geçen Bakan Bolat, Türkiye Yüzyılı'nda daha çok çalışacaklarını belirterek cari açığın iyileştirilir iyileştirilmez döviz rezervlerini arttırmak istediklerini ifade etti.

Bakan Bolat'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

'İhracatımızın 36 milyar dolardan 21 yılda 225 milyon dolara yükselmesinde yapılan çalışmaların çok önemli katkısı var. Artık seçim bitti şimdi kurumlarla birlikte inşallah birlikte çalışacağız. 41 yıllık iş hayatımda ekonominin çeşitli alanlarında çalışmalar yaptım. OSB hamdolsun tanıyorum, inşallah bu alanlarda başarı çalışmalara imza atacağız.
 
Türkiye yüzyılında güçlü bir Türkiye yolunda çık çalışacağız. Ticaret artarsa refah artar. Cari açığımızı iyileştirmez ve döviz rezervlerini artırmak istiyoruz. Hizmet ihracatımızın olduğu kadar mal ihracatımızın da çok önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Enflasyonu düşürmek için çalışmalarımız sürecek. Fiyat istikrarını sağlamak önceliğimizdir. Yüce Allah bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Besmele ile yola çıkıyoruz. Gayret bizden tevfik Allahtan...'
 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...