Ümit Özdağ'ın 'Ulan Afgan mısın?' sözü tepki çekti!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ümit Özdağ'ın 'Ulan Afgan mısın?' sözü tepki çekti!

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimler hızla yaklaşırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan tepki toplayan bir çıkış geldi. Özdağ, düzenlediği basın toplantısında "Ulan Afgan mısın?" diye seslenmesi sosyal medyada gündem oldu.

Suriyeli göçmenlere yönelik söylemleri ile öne çıkan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan yerel seçim öncesinde yine benzer bir tavır geldi. Seçim çalışmalarını Kayseri'de gençlerle buluşarak sürdüren Özdağ, onlarca kişinin önünde bir gence Ulan Afgan mısın?" diye seslendi. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Kayseri'deki bir basın toplantısında gazetecilerin sorularına cevap verdi. Basın toplantısı öncesinde basın mensuplarının önlerde yer alması için çağrı yapan Özdağ, öndeki lise öğrencilerinden oturmlarını istedi.

SEN AFGAN MISIN?

Ayakta olan bir lise öğrencisine Özdağ, "Gelin bakalım şuraları doldurun. Gelin bakalım çocuklar. Oğlum otur. Bırak fotoğraf çekmeyi, otur" dedi. İşaret ettiği kişi öğrenci oturmayınca Özdağ bu kez, "Ulan Afgan mısın, otur dedim sana." dedi.

Ümit Özdağ'ın 'Ulan Afgan mısın?' sözü tepki çekti!

SALONDAKİLER GÜLSE DE...

Yerine oturmayan kişinin basın mensubu olduğu öğrenildi. Özdağ'ın bu söylemi salondakilerin bir kısmını güldürürken çoğunluğun da tepkisini çekti. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...