Seyyar dişçi öldürdü

Seyyar dişçi öldürdü

SAĞLIK Haberleri

Antalya’nın Serik ilçesinde dişlerini çektirdikten iki hafta sonra hayatını kaybeden Durmuş Ay’ın (39) ölüm sebebi ortaya çıktı.

Ay iş yerine gelen bir seyyar dişçiye altı dişini birden çektirdi. Bir süre sonra sağlık durumu kötüleşen Ay, Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gelişen diş apsesinin boyundan aşağıya doğru yayılması neticesi şoka girdiği tespit edilen Ay, hayatını kaybetti. Talihsiz adamın altı dişinin apseli olduğu ortaya çıktı. Ailesi, suç duyurusunda bulundu. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Savcılık, otopsi için Durmuş Ay’ın mezarının açılması talimatını verdi. Ay’ın 13 yaşındaki oğlu Efe Ay babasının dişlerini çektirdiği sırada yanında olduğunu söyledi. Ay, “Şikayetçi olduğumuz kişi malzeme çantasıyla iş yerine geldi. Kerpetenle babamın dişlerini çekti. Sonra ağzı kanamaya başladı. İğne vurmadılar” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...