Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Böbrek Nakli Akademisi dünyaya açılıyor

Böbrek Nakli Akademisi dünyaya açılıyor

SAĞLIK Haberleri

Böbrek nakli olmayı bekleyen ve böbrek nakledilen hastalara, hasta yakınlarına, diyaliz ünitelerinde görevli sağlık çalışanlarına nakil öncesi ve sonrası süreçlerin başarısını artırmak için eğitim vermeyi amaçlayan Böbrek Nakli Akademisi, eğitimlerini online platformlara taşıdı.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Böbrek Nakli Akademisi Başkanı Prof. Dr. Sacid Çoban, online akademi eğitimlerini, World Academy olarak geliştirmeyi ve ders müfredatını İngilizce, Arapça ve Türkçe olmak üzere üç dilde paylaşarak bütün dünyaya hizmet vermeyi amaçladıklarını bildirdi. Akademi, online eğitimleri yürütmek için kurulan “bobreknakliakademisi.org” sitesinde “Organ Bağışı Haftası” için “Hayata İz Bırak” adlı bir kampanya da başlattı. Herkesin organ bağışına destek olmaya çağırıldığı kampanyaya ünlü isimler destek verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...