HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Can sıkıntısı yüzünden virüs kapmayın'

Düzenleyen: /
'Can sıkıntısı yüzünden virüs kapmayın'
Koronavirüs, Covid, Haber

SAĞLIK Haberleri

Covid-19'dan kurtularak görevlerinin başına dönen hemşireler Nilüfer Türkmen ve Nesrin Saygılı, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde görev yaparken yakalandıkları Covid-19'dan kurtularak görevlerinin başına dönen hemşireler Nilüfer Türkmen ve Nesrin Saygılı, “Koronavirüs, hafife alınacak bir hastalık değil. Hastanede tulum giydiğimiz hâlde ve çok dikkat etmemize rağmen virüse yakalandık. Bu işin genci, yaşlısı ya da çocuğu yok. Sosyal ortamları boş bırakın. Canınız sıkılıyor diye dışarı çıkıp virüse yakalanmayın” dedi. Görevinin başında virüsü kaptığını, eşine ve 2,5 yaşındaki çocuğuna bulaştırdığını söyleyen Türkmen, “Hiçbir hastalığımız yoktu ama ancak enfeksiyonu çok ağır geçirdik” diye anlattı.  Özellikle gençlerin tedbirleri önemsemediğini ve maske takmadığını söyleyen Nesrin Saygılı, “Vatandaşlardan anlayış bekliyoruz. Emeklerimiz boşuna gitmesin. Bu tulum içinde çalışmak inanın hiç kolay değil. Mutlaka maske takın” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...