Mayıs ayında araç alacaklara müjde! İş Bankası 1.95 faizli 400 bin TL taşıt kredisi avantajı sunuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mayıs ayında araç alacaklara müjde! İş Bankası 1.95 faizli 400 bin TL taşıt kredisi avantajı sunuyor

Şirket Haberleri Haberleri

Mayıs ayında yepyeni bir otomobile sahip olmak isteyenleri yakından ilgilendiren duyuru Türkiye İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası yüzde 1.95 faizli taşıt kredisiyle araç sahibi olmak isteyenlere 400 bin TL’lik kolaylık sağlıyor...

Türkiye’de son dönemde giderek artan araç fiyatları, otomobil satın almak isteyenleri kara kara düşündürmeye başladı. Her ay ciddi oranda zamlanan otomobil fiyatlarına rağmen bankalardan taşıt kredisi kullanarak uygun koşullarda araç sahibi olunabiliyor. Bu fırsatı değerlendirmek isteyenler için İşBankası’nın taşıt kredisi kampanyası duyuruldu.

En çok tercih edilen özel bankalardan Türkiye İş Bankası, resmi web sitesi üzerinden sigortalı taşıt kredisi kampanyasının detaylarını açıkladı. İş Bankası’ndan en uygun koşullarda taşıt kredisi kullanmak isteyenler için büyük fırsat başladı. Bankanın resmi duyurusuna göre taşıt kredisi kampanyasında 18 ay vade seçeneğiyle 400 bin TL nakit desteği sunulacak.

Mayıs ayında araç alacaklara müjde! İş Bankası 1.95 faizli 400 bin TL taşıt kredisi avantajı sunuyor

İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan İş Bankası taşıt kredisi kampanyasının detaylarını duyurdu. Buna göre İş Bankası’ndan taşıt kredisi kullanarak yepyeni bir otomobil sahibi olmak daha kolay hale geldi. Bankanın taşıt kredisi kampanyası müşterinin seçeceği vade sayısına göre farklı faiz oranlarıyla sunuluyor. 1-18 ay arası vade seçeneklerinde taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1.95 olurken, 18-48 ay arası vadelerde faiz oranı yüzde 2.05 olarak uygulanıyor.

İŞ BANKASI 400 BİN TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA

Mayıs ayında bütçesine uygun koşullarda taşıt kredisi kullanıp araç sahibi olmak isteyenler İş Bankası’nı tercih ediyor. Bankanın resmi web sitesindeki hesaplama tablosuna göre taşıt kredisinde 400 bin TL, yüzde 1.95 faiz oranı ve 18 ay vade seçenekleri sunuluyor.

Bu koşullar altında İş Bankası’ndan taşıt kredisi çeken bir müşterinin aylık ödeyeceği taksit tutarı 13 bin 858 TL oluyor. Bir buçuk yıllık vade sonunda İş Bankası’na ödenecek toplam geri ödeme tutarı ise 249 bin 462 TL olarak hesaplanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...