Mimari Tasarımcı İbrahim Tuğbay: 1 yılda 23 projeyi hayata geçirdik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mimari Tasarımcı İbrahim Tuğbay: 1 yılda 23 projeyi hayata geçirdik

Şirket Haberleri Haberleri

Mimari Tasarımcı İbrahim Tuğbay ve ekibi, 2022 yılı içerisinde içinde Çeşme, Bodrum ve Yalıkavak projeleri olmakla birlikte 23 projeyi hayata geçirdiklerini ilettiler.

Mimarlık lisansını bitirdikten sonra kendi şirketini kurarak pek çok başarılı projeye imzasını atan Tuğbay Mimarlık kurucusu mimar İbrahim Tuğbay, başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede mimari, iç dizayn ve tasarım projeleriyle dünyanın birçok ülkesinde imzası bulunduğunu iletmektedir.

İbrahim Tuğbay, “İş adamlarına, devlet erkanına ve ünlü isimlere ev, ofis, restoran, ultra lüks malikaneler ve villalar yapıp, tasarlıyoruz. 138 kişilik ekibimiz ile mimari tasarımlara farklı bir bakış açısı getirmek vizyonuyla hareket ediyoruz.” Diye konuştu.

Mimari Tasarımcı İbrahim Tuğbay: 1 yılda 23 projeyi hayata geçirdik

İbrahim Tuğbay sözlerine şöyle devam etti; ‘’Hayatımı mimarlığa adamış bir insanım. Meslek hayatıma okul biter bitmez kendi şirketimi kurmakla başladım. Başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde gerek mimari gerekse de iç dizayn ve tasarım projeleri gerçekleştirdim. İş adamları, devlet erkanı, tanınmış ünlü isimlerle çalışmaya devam ediyorum. Benim için önemli olan fark oluşturmak. Bir yapının yapılabilmesi için mimarın tasarımı ve imza zorunluluğu olduğundan çalışmama şansı bulunmuyor kimsenin. Siz ne kadar zevkli olursanız olun yine de bir mimarın veya tasarımcının tasarladığı mobilyayı ve benzeri ürünleri kullanmak zorundasınız. Müşterilerimiz bizim çizimlerimizi sosyal medyadan inceleyebilirler. Gerçeğe çok yakın hatta çoğu zaman fotoğraflarla karıştırılan çizimlerimizle sunum yapıp müşteriden onay alıp direkt imalata ve uygulamaya geçiyoruz. Çünkü çizimin birebirini uyguluyoruz. Bu da bizi diğer meslektaşlarımızdan ayıran en temel özelliğimiz. Kısacası dört duvar varsa mimar da vardır ve olmak zorundadır. Sektördeki 5. Yılımızdayız. Yalı villa lüks konut restoran otel ve toplu konut projeleri yapıyoruz. 138 kişilik şantiye, ofis ve mobilya ekibimiz var. 2022 yılını 12 uygulama ve 4 tasarım projesi olmak üzere 16 proje ile tamamladık. Çeşme ve Bodrum Yalıkavak villa projeleri de var bunun içinde. Ayrıca 3’ü Ukrayna, Almanya ve Somali’de de devam eden 5 projemiz bulunuyor’’

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...