(11-0 Maç Sonucu) Şanlıurfaspor'dan Tarsus İY maçında Bayern Münih'i kıskandıracak performans!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
(11-0 Maç Sonucu) Şanlıurfaspor'dan Tarsus İY maçında Bayern Münih'i kıskandıracak performans!

SPOR Haberleri

TFF 2. Lig Beyaz'ta tarihi skor; Şanlıurfaspor evinde Tarsus İdman Yurdu'nu 11-0 mağlup etti. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanan maçta ev sahibine galibiyeti getiren golleri Mert Çapar (2), Kemal Rüzgar (2), Adem Kabak (2), Bünyamin Balat (3), Beylül Aydın ve Yakup Alkan kaydetti. Bu sonucun ardından Şanlıurfaspor puanını 41'e çıkardi. Maç eksiği bulunan Şanlıurfaspor, lider Çorum FK ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi Tarsus İdman Yurdu ise 20 puanla düşme hattında yer aldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta liderlik mücadelesi veren Şanlıurfaspor, 25. hafta maçında Tarsus İdmanyurdu'nu 11-0 mağlup etti. Teknik direktör Serdar Bozkurt yönetimindeki Yeşil-Sarılılar, Türkiye'deki profesyonel liglerde uzun süredir rastlanmayan bir skora imza attı.

11 GOL 5 FARKLI FUTBOLCUDAN

Yeşil-sarılı takımın galibiyet golleri; Mert Çapar (2), Kemal Rüzgar (2), Adem Kabak (2), Behlül Aydın, Bünyamin Bolat (3) ve Yakup Alkan kaydetti.

Çorum FK ile liderlik mücadelesei veren Şanlıurfaspor bu galibiyetin ardından puanını 41'e yükseltti. Genç kadrosuyla mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ise 20 puanda kaldı.

Ligin 26. haftasında Şanlıurfaspor, Bayburt ÖİS deplasmanına gidecek. Tarsus İdman Yurdu, sahasında Somaspor'u konuk edecek.

Image

Image

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...