11 haftada 11 puan kaybetti! Fatih Terim iyi başladı kötü bitirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
11 haftada 11 puan kaybetti! Fatih Terim iyi başladı kötü bitirdi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yunanistan Ligi'nin 26. haftasında OFI deplasmanına giden Panathinaikos, Thodors Vardinogiannis Stadı'nda 2-2 berabere kaldı.

Ligin 26. haftasında oynanan maçta ev sahibi ekibin gollerini Jesus Jimenez Nunez ve Aaron Leya Iseka atarken, konuk takımın golleri Fotis Ioannidis ve Andraz Sporar'dan geldi. Karşılaşmaya ilk on birde başlayan Samet Akaydın, 90 dakika sahada kaldı.

ŞAMPİYONLUK TURUNA KALDI

Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, son 4 maçta 3. kez puan kaybı yaşadı ve 56 puanla zirvenin 5 puan uzağında kaldı. Son 3 maçını kazanamayan OFI Crete ise puanını 25 yaptı. 14 takımlı Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezonu ilk 6 sırada tamamlayan takımlar, Şampiyonluk Turu oynama hakkı kazanıyor. 6 ekibin yer aldığı şampiyonluk turunda ise oynanacak 10 maçın sonunda normal sezon puanıyla birlikte en çok puanı toplayan ekip şampiyonluğunu ilan ediyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...