2022 Dünya Kupası'nda ilk fire ev sahibi Katar! Valencia attı, ev sahibi elendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
2022 Dünya Kupası'nda ilk fire ev sahibi Katar! Valencia attı, ev sahibi elendi

SPOR Haberleri

Enner Valencia'nın Hollanda'ya attığı gol, ev sahibi Katar'ın 2022 Dünya Kupası'na veda etmesine neden oldu. 1-1 berabere biten maçtan sonra Hollanda ile Ekvador puanını 4 yaparken, bugün Senegal'e 3-1 mağlup olan Katar'ın gruptan çıkma şansı kalmadı. Katar, turnuva tarihinde iki grup maçının ardından elenmesi kesinleşen ilk ev sahibi ülke oldu.

2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar, turnuvaya ilk veda eden takım oldu.

A Grubu'nda yer alan Katar, ilk maçında Ekvador'a 2-0 yenilirken, ikinci karşılaşmada ise Senegal'e 3-1 mağlup oldu. Son maçlar öncesinde puanı bulunmayan ve son sırada yer alan Katar'ın turnuvaya veda etmesi kesinleşti.

GÜNEY AFRİKA'NIN İZİNDE

İkinci maçlar sonrasında A Grubu'nda Hollanda ve Ekvador'un 4'er, Senegal'in ise 3 puanı var.

Katar, turnuva tarihinde iki grup maçının ardından elenmesi kesinleşen ilk ev sahibi ülke oldu. 2010 Dünya Kupası'nda da ev sahibi Güney Afrika, gruptan çıkamamıştı.

İLK GOLÜ MUNTARİ ATTI

Katar'ın Dünya Kupası'ndaki ilk golü Mohammed Muntari'den geldi. Karşılaşmanın 74. dakikasında oyuna giren Muntari yalnızca 4 dakika sonra golünü atarak adını Katar tarihine yazdırdı.

Tribünlerde 41 bin 797 taraftar olduğu açıklandı. Katar'ın A Grubu'nda oynayacağı 3. maç olan Hollanda maçı ev sahibi için formaliteye dönüştü. Bu grupta

https://twitter.com/QFA_EN/status/1596191539205910528   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...