42 maça çıkan 17 yaşındaki Donnarumma için devler kapıda

Düzenleyen:
42 maça çıkan 17 yaşındaki Donnarumma için devler kapıda

SPOR Haberleri

Milan'ın 17 yaşındaki kalecisi Donnarumma, henüz 42 maça çıkmasına rağmen değeri 60 milyon Euro'ya ulaştı. Devler, genç kaleciyi transfer etmek için sıraya girdi.

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın 17 yaşındaki kalecisi Gianluigi Donnarumma, kariyerinde henüz 42 maça çıkarken değeri şimdiden 60 milyon Euro'yu buldu. Geçen sezon daha 16 yaşındayken formayı kapan genç kaleci, 1.5 sezondur gösterdiği performans ile göz kamaştırdı.

DEVLER PEŞİNDE

Donnarumma'nun kısa zamanda gösterdiği müthiş performans, Avrupa futbolunda büyük bir heyecan yaşattı. Barcelona, Manchester City, Chelsea ve Juventus gibi Avrupa devleri şimdiden 17 yaşındaki kalecinin peşine düşmüş durumdalar. Özellikle Juventus, Buffon'un emekli olmasının ardından kaleyi Donnarumma'ya emanet etmeyi planlıyor. Genç kaleciyi elinden kaçırmak istemeyen Milan ise futbolcunun bedelinin 60 milyon Euro olduğunu açıkladı.

60 MİLYON EURO DEĞER

Kariyerinde henüz 42 maça çıkan Donnarumma'nın değeri şimdiden 60 milyon Euro'ya çıkmışken, İtalyan kalecinin ileride nasıl bir noktaya geleceği büyük merak konusu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...