Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demir darbe!

Demir darbe!

SPOR Haberleri

“Emanetçi hoca” Hakan Keleş’le Beşiktaş’ı yenen Yiğidolar, kalıcı hale gelen aynı hocasıyla bu kez de Abdullah Avcı’yı avladı... Tolgahan çok önemli kurtarışlara imza attı, lider ligde ikinci yenilgisini aldı.

Süper Lig’de son haftaların Yiğido’su hiç kuşkusuz Sivasspor. Neden mi? 10. hafta sonunda Tamer Tuna ile yollarını ayıran Sivas, Hakan Keleş’le Beşiktaş maçına çıkmış ve İstanbul’da çok önemli bir zafere imzasını atmıştı. Geçen haftayı Rize beraberliği ile kapatan aynı Yiğido dün de lider Medipol Başakşehir’in misafiriydi. Akla geçen sezon Başakşehir’den son anda puan aldığı ve rakibine şampiyonluk yolunda ağır darbe indirdiği maç gelse de kadro kalitesine ve tecrübesine bakıldığında Başakşehir’in rahat ve farklı kazanacağı düşüncesi ağırlıktaydı. Ancak hiç de öyle olmadı.

Net fırsatlar kaçtı
Sivasspor her zamanki oyun anlayışından ödün vermeden topu aldığında hızlı çıkarak ve ayağa oynayarak sonuca gitmeye çalıştı.35’te Gabriel Torje’nin harika ara pasını Muhammet, usta işi vuruşla bitirdi. Devre böyle biterken ikinci yarı yüklenen bir Başakşehir vardı. 58’de Sivas Emre Kılınç’la ikinci gol şansını değerlendiremezken 65’te Edin Visca, 71’de Adebayor, 79’da Kerim Frei, 79’da Mossoro ve 86’da Napomeoni önemli fırsatları değerlendiremeyen isimlerdi. Ki bu pozisyonlarda kaleci Tolgahan’ın kurtarışları da vardı.

Demek ki tesadüf değilmiş
Sivasspor’un hocası Hakan kELEŞ “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ne yapmaları gerekiyorsa onu yaptılar. İlk yarı sonucu aldık. Son bölümlerde oyunu korumak durumunda kaldık. Puana ihtiyacımız vardı ve onu da buradan aldık. Beşiktaş maçının tesadüf olmadığını gösterdik.

Çalıştığımız yerden yedik
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Saha ve pozisyon dağılımı doğru olmayınca oyun kitleniyor. Çalıştığımız yerden golü yedik. Top hep bizdeydi ama pasın şiddetini ayarlayamadık. Duygularımızı devreye sokmamalıyız” açıklaması yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...