Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Comolli'den eleştirilere cevap: Umurumda değil

Düzenleyen:
Comolli'den eleştirilere cevap: Umurumda değil

SPOR Haberleri

“Görevime devam ediyorum. Eleştirileri okuyorum ama umursamıyorum. İşimin başındayım. Sadık transferini ben bitirdim ama imza töreninde yurt dışındaydım”

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’nin bu sezon yaşadığı kaotik sürecin baş mimarı olarak gösterilen Fransız sportif direktör Damien Comolli çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisiyle ilgili eleştirilerin bilincinde olduğunu dile getiren Comolli “Her gün takip ediyorum. Bütün gazeteleri tercüme ettiriyorum. Sosyal medyaya dahi bakıyorum. Hiçbiri umurumda değil. Sadece işime bakıyorum. Görevime devam edeceğim” ifadesinde bulundu. Ersun Yanal’ın teknik direktörlüğe getirilmesinin kendi pozisyonunu etkilemediğini belirten Fransız, “Ben görevimin başındayım. Transfer çalışmalarına devam ediyorum. Sadık Çiftpınar’ın imzası sırasında yurt dışındaydım. O gün iki  transfer görüşmesi yapıyordum. Bu yüzden fotoğrafta olamadım. Bu durumu speküle ettiler. Sadık’ın transferini ben bitirdim. Transferi bitirdikten sonra İstanbul’dan ayrıldım” ifadesinde bulundu.

Dört isimle görüşme
Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Damien Comolli, Sadık Çiftpınar’ın dışında 4 isim için girişimlerde bulunduklarını dile getirirken, taraftarları heyecanlandıracak ifadeler kullandı. Transfer planlarında golcü olmadığını söyleyen Comolli, “Farklı mevkiler için çalışmalar yapıyoruz. Sol bek, kanat oyuncuları ve orta saha ile ilgili girişimlerimiz devam ediyor” itirafında bulundu. Comolli, Galatasaray ile yollarını ayıran Serdar Aziz ve Beşiktaşlı Tolgay Arslan için ise “Her ikisiyle de ilgileniyoruz. Teknik olarak bu konuyla ilgili başka açıklama yapamayacağım” demekle yetindi. Comolli’nin Serdar Aziz ve Tolgay isimlerini açıkça dile getirmesi transferin yakın olduğu şeklinde yorumlandı. Takımdan ayrılmak isteyen Reyes’ten sonra Aatıf’ı da gönderilecekler listesine yazan sarı-lacivertlilerin yabancı kontenjanında yer açtıktan sonra transfer bombalarını patlatmasın bekleniyor.

Fener hız kesmiyor
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Fenerbahçe günde çift idman yapıyor. Dün sabah 3 grup hâlinde çalışan sarı-lacivertliler, top kapma ve pas idmanın ardından tam sahada hücum ve savunma organizasyonları üzerinde yoğunlaştı.

Antrenmanın bu bölümünde U21 oyuncuları da yer aldı. 

Comolli'den eleştirilere cevap: Umurumda değil

SOL KANAT ARANIYOR
Yeni aday Peterson

Transferde önceliği sol kanada veren Fenerbahçe, Kristoffer Peterson’un peşinde. Liverpool altyapısından yetişen, 23 yaşındaki İsveçli, Hollanda’da Heracles forması giyiyor. Bu sezon 19 maçta 10 gol, iki asistlik performans sergileyen Peterson için 3 milyon avroyu gözden çıkaran sarı-lacivertliler, Willem’in 22 yaşındaki Kosovalı sol açığı  Donis Avdijaj için de girişimlerde bulunuyor.

KAMENİ’NİN TUZU KURU
Yalnız ama mutlu!

Fenerbahçe, sözleşmesini askıya aldığı Carlos Kameni’nin 2,2 milyon avroluk maaş yükünden kurtulmak için çıkış arıyor, ancak Kamerunlu’nun keyfi yerinde. 2020’ye kadar sözleşmesi olan Kameni kazandığı paradan vazgeçmezken, çalışmalarını Samandıra’da tek başına sürdürüyor. Ücretinin büyük bölümünü vermeyi göze alan yönetim ise onu kiralık vermek için kulüp aramaya devam ediyor.

VOLKAN BALLI:
Alex’e kapı açık 

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı konuştu: Bu kötü durumdan bir an evvel kurtulmamız gerekiyor. Fenerbahçe başarısızlığı kabullenemez. Takımı buradan çıkaracağız, başka yolu yok. Sadık çok iyi bir Fenerbahçeli. Fenerbahçelilik ruhunu o da yansıtabilir. Alex geldiğinde Samandıra’ya girebilecek artık. O bizim başımızın tacı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...