Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim'in kafasında 3 plan

Düzenleyen:
Terim'in kafasında 3 plan

SPOR Haberleri

Kadıköy’de kazanmayı hedefleyen G.Saray’ın hocası Gabonlunun yokluğundaki taktik planı masaya yatırdı. Terim, Saracchi’nin durumuna bağlı olarak Onyekuru, Belhanda ya da Ahmet’e görev verecek

Yalımcan Sarpyel - İlk yarı boyunca sakatlıklarla boğuşan Galatasaray’da, derbi öncesi Lemina şoku yaşanıyor. Malatya maçının son bölümünde sakatlanarak oyundan çıkan Gabonlu yıldızın sağ adale gurubunda zorlanma ve kanama tespit edildi. Her ne kadar Lemina sorumluluk alıp, Fenerbahçe karşısında forma giymek istese de bu ihtimal neredeyse imkânsız. Sarı-kırmızılı teknik ekip de takımın kilit ismi olarak gördüğü 26 yaşındaki orta sahanın yokluğunu doldurmak için hesaplar yapmaya başladı. Fatih Terim ve yardımcıları dün takıma verilen bir günlük izinde konu hakkında yoğun mesai harcadı. Fatih Terim, Lemina’nın yokluğunda, altı maçtır galibiyet getiren sisteminde bir değişikliğe gitmeme kararı aldı. 

> Donk yeniden ortaya
Ancak orta saha ile savunma arasında hayati önemi olan Lemina’nın yokluğu için üç değişik plan hazırlandı. Eğer Saracchi pazar gününe kadar oynayabilecek duruma gelirse Onyekuru, Uruguaylı bek ile sol kanatta görev yapacak. Ömer ise orta sahada, Seri’nin partneri olacak. Saracchi tam hazır olmazsa Ömer sol bekte, Belhanda ise göbekte forma giyecek. Son düşünülen planda ise, Donk, Lemina’nın yerine çekilecek, Ahmet ise defansta oynayacak. Fatih Terim hem Saracchi’nin durumuna göre hem de hafta boyunca yapılacak antrenmanlar deneyeceği isimlerin performansına göre, derbi kadrosunu bu planlar arasından belirleyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...