Soldan ortaladı!

Soldan ortaladı!

SPOR Haberleri

Adı Trabzonspor ile anılan ve S. Moskova ile mukavelesi 30 Haziran’da bitecek olan sol kanat “Başka bir lige gitmek istiyorum” dedi.

Karadeniz ekibi bir yandan uzun süredir hayalini kurduğu şampiyonluğa ulaşmak diğer taraftan da gelecek sezonun kadro planlaması içerisinde. O kadro planlamasında adı geçen isim ise Lorenzo Melgarejo. Spartak Moskova forması giyen Paraguaylı sol kanadın sözleri de Trabzonspor’u umutlandırdı. 30 Haziran’da sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncu “Yedi senedir Rusya'dayım ve şimdi başka bir lige gitmek istiyorum. Avrupa'da bir ya da iki yıl daha kalma niyetindeyim” dedi.

> Yönetim ligi bekliyor
Ahmet Ağaoğlu yönetimi ise transferde somut adımlar için ligin sonuçlanmasını bekliyor. Sahada kalan maçları oynayarak şampiyon olmayı isteyen Karadeniz ekibi, ligdeki konuma göre karar verecek. Eğer şampiyonluk gelir ve beraberinde Şampiyonlar Ligi vizesi alınırsa daha iddialı bir takım oluşturulacak. Zaten mevcut kadronun da büyük oranda korunması söz konusu. Sosa ve Novak ile de yeni mukavele liglerin bitiminin ardından yapılacak.

ÇİMŞİR’DEN DESTEK
Moraller yerinde

Yaklaşık 50 günlük bir aranın ardından takım çalışmalarına başlayan bordo-mavililerde moraller yerinde. Teknik direktör Hüseyin Çimşir, fiziki yüklemenin yanı sıra ekibiyle beraber koronavirüsün menfi etkilerini de takım üzerinden uzaklaştırmaya çalışıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...