Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağaoğlu'na tahrik indirimi

Ağaoğlu'na tahrik indirimi

SPOR Haberleri

Olaylı biten Alanya maçında rakip başkan Hasan Çavuşoğlu'yla tartışan Ahmet Ağaoğlu için PFDK, Disiplin Talimatı'nın 12 ve 13. maddelerini uyguladı. Başkan daha büyük bir cezadan kurtuldu

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan ve başkanlar arasında gerginliklerin yaşandığı Alanyaspor-Trabzonspor maçı için cezalar açıklandı. PFDK, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na 15 gün hak mahrumiyeti ve 55 bin 500 lira para cezası verdi. Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu da 7 gün hak mahrumiyeti aldı. PFDK Ağaoğlu'na verdiği cezada 'tahrik' unsurunu dikkate aldı. Futbol Disiplin Talimatı'nın 12 ve 13. maddelerini uyguladı. Böylece Başkan daha büyük bir cezadan kurtuldu.

> Terim'den tepki
Cezalar açıklandıktan sonra bu hafta sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan G.Saray'ın teknik direktörü Fatih Terim'den ilginç bir Tweet geldi. Tecrübeli çalıştırıcı paylaşımında, "Organize ve profesyonelce başlayıp, ZORLU geçen bir sezonu, ADALET arayarak bitiriyoruz. Hakkımızda hayırlısı..." ifadelerini kullandı. Fatih Hoca, önceki aylarda da sosyal medya hesabından, "Anlaşıldı ikinci yarı çok zorlu geçecek" açıklamasını yapmıştı.

Savaşıp kazanacağız
Trabzonspor Kaptanı Jose Sosa takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı ve moral verdi. Arjantinli yıldız, "Galatasaray maçı sezon finali. Sonuna kadar savaşıp bu maçı kazanacağız. Büyük takımlar böyle zor maçlarda ortaya çıkar. Biz de iyi bir takımız. Ligde şampiyonluğu en fazla hak eden de biziz. Başakşehir mutlaka puan kaybedecektir"  sözlerini kullandı.

Ekuban yetişiyor
Trabzonspor'da moraller yükseldi. Sakat oyuncular Ekuban, Nwakaeme ve Abdülkadir Parmak dün takımla idmana çıktı. Ekuban ve Parmak'ın G.Saray maçında oynayacak duruma geldiği, Nwakaeme'nin ise durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Bordo-mavililer kuvvet ağırlıklı bir idman yaptı, ayak tenisi oynadı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...