Samatta İstanbul'da!

Düzenleyen:
Samatta İstanbul'da!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler Aston Villa'nın golcüsünü satın alma opsiyonlu bir yıllığına kiraladı. Samatta bugün Kanarya'ya imza atacak

M. EMİN ULUÇ

Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç’in yerini doldurmak adına yoğun mesai harcayan Fenerbahçe Yönetimi nihayet muradına kavuştu ve Mbwana Samatta'nın yanı sıra kulübü Aston Villa ile anlaşarak transferi bitirdi. Sarı-lacivertliler, dün gece İstanbul'a getirdiği Tanzanyalı oyuncuyu bugün sağlık kontrolünden geçirecek ve 27 yaşındaki golcüyle bir yıl kiralık sözleşme imzalayacak. Samatta'nın G.Saray derbisinin kadrosunda alınacağı ve maça yedek başlayacağı öğrenildi.

Bulut sıkıntılı

Samatta'yı elinde koz olarak bekletecek Erol Bulut, derbiye eldeki oyuncularla çıkacak. Genç teknik adamı sıkıntıya sokan ise mevcut isimlerin formsuzluğu. Hazırlık döneminin parlayan yıldızı Mame Thiam resmî maçlarda bu performansın çok altında kaldı. Enner Valencia, henüz fiziki manada hazır değil. Miha Frey ise normal şartlarda Erol Bulut’un kadroda düşünmediği bir isim. Ancak Bulut, bu üç isimden birisini seçmek zorunda. 

Tepkiler var

Valencia ile Frey’i yedek soyundurmayı planlayan Erol Hoca, Thiam’ı en uca çekip kanat tercihlerini değiştirmeye hazırlansa da nihai kararını son idmanda verecek. Flaş transferlerin ardından sezona fırtına gibi girmesi beklenen Fenerbahçe ilk iki haftada 4 puanda kalırken sergilenen futbol da tat vermedi. Özellikle, G.Saray derbisi öncesi Kadıköy’de alınan Hatay beraberliği ağır eleştirileri de beraberinde getirirken hoca ve oyuncular tepki topladı. 

Dört yıllık sözleşme: Nazım imzaladı

F.Bahçe millî sağ bek Nazım Sangare ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten, "Sangare'ye camiamıza hoş geldin diyor, çubuklu formamızla şampiyonluklar diliyoruz" açıklaması gelirken, taraftarlar sosyal medyada transferi isabetli buldu. 

Sarı-lacivertli formayla poz veren Nazım mutlu olduğunu söylerken, Antalyalı taraftarları unutma-yacağını belirtti, 
helallik istedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...