Beşiktaş evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beşiktaş evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni konuk oldu. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Gençlerbirliği, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olan Beşiktaş, bu sezon galibiyete hasret kaldı. 

Siyah-beyazlılar, ligin ilk haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 yendikten sonra Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Üçüncü haftada İttifak Holding Konyaspor'a deplasmanda 4-1 yenilen Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında da mağlubiyetten kurtulamadı.

Beşiktaş, ligde 4. hafta sonunda 4 puan toplayabildi.

PAOK ve Rio Ave ile oynadığı Avrupa kupası maçlarında da galibiyet yüzü göremeyen siyah-beyazlılar, böylelikle 6 resmi maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi aldı. 

Sergen Yalçın’dan 6 farklı isim!
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği maçında kadro yapılanmasına gitti. Yalçın, son oynanan Konyaspor maçının ardından ilk 11’de 6 değişiklik yaptı.

Beşiktaş evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu

Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği’ni konuk ediyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, son oynanan ve sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldıkları Konyaspor maçının kadrosunda da büyük değişiklikler yapıp 6 yeni ismi Gençlerbirliği maçı kadrosuna aldı. Siyah-beyazlılarda, Konyaspor maçında forma giyen Vida, Güven Yalçın, Mensah, N’Sakala, Atakan Üner ve Adem Ljajic, Gençlerbirliği maçında yedek soyundu.

Yalçın, bu isimlerin yerine ise Montero, Josef de Souza, Atiba, Aboubakar, Rıdvan Yılmaz ve Gökhan Töre’ye 11’de şans verdi.

Beşiktaş evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu

Aboubakar, Töre ve Josef de Souza ilk kez 11’de
Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Aboubakar, Gökhan Töre ve Josef de Souza, Gençlerbirliği maçında ilk kez 11’de forma giydi.

Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Aboubakar, Gökhan Töre ve Josef, Süper Lig’in 4. haftasında oynanan Gençlerbiliği maçında bu sezon ilk kez 11’de forma şansı buldu. Töre geçen hafta oynanan Konyaspor maçında 61. dakikada, Aboubakar ise 46. dakikada forma giymişti. Lisansı yetişmeyen Josef de Souza ise bu maçta kadroya dahil olmamıştı.

Beşiktaş evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu

Aboubakar 1220 gün sonra
Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Aboubakar, 1220 gün sonra ilk kez siyah-beyazlı forma ile bir mücadeleye 11’de başladı. Beşiktaş 3 Haziran 2017 tarihinde Ankaraspor’u 4-0 mağlup ederken Kamerunlu oyuncu bu mücadelede 1 gol atmıştı.
Gökhan Töre ise 707 gün sonra siyah-beyazlı forma ile 11 başladı. Töre son olarak 29 Ekim 2018 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor maçına 11’de başlamıştı. O mücadelede 33. dakikada yerini Caner Erkin’e bırakmıştı.

Josef de Souza ilk kez "siyah-beyaz" dedi
Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Josef de Souza ise ilk kez Beşiktaş formasıyla bir mücadeleye çıktı. Geçen hafta lisans işlemleri yetişmeyen 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, Yalçın tarafından 11’de görevlendirildi.

Ağrıları olan N'Koudou yine kadroda yok
Beşiktaş'ta sakatlıklar nedeniyle forma giyemeyen N'Koudou, arka adalesinde ağrı hissettiği gerekçesiyle Gençlerbirliği maçı kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Tottenham'dan transfer ettiği Georges-Kévin N'Koudou, sakatlık nedeniyle yine kadroya giremedi. Uyluğundaki sakatlık nedeniyle ligde oynanan ilk 3 maçta da forma giyemeyen Fransız oyuncu, arka adalesinde yine ağrı hissettiği için Gençlerbirliği maçı kadrosuna dahil edilmedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...