Ömür’e sıkı markaj

Ömür’e sıkı markaj

SPOR Haberleri

Transfer dönemi kapanmış olmasına rağmen Trabzonspor'un yıldızını takibe alan takımlar gün geçtikçe artıyor. Avrupa kulüpleri ocakta kapıya dayanacak.

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür, her geçen gün yıldızını parlatmayı sürdürüyor. Millî takımın Almanya ile yaptığı hazırlık maçında ikinci yarıda oyuna giren yıldız oyuncu hem oyuna hareketlilik getirmiş hem de son uzatma dakikalarında Kenan'ın attığı golün hazırlayıcısı olmuştu. Abdülkadir'in Almanya maçında tribünde scoutlar tarafından izlendiği ortaya

Monaco çok istekli
Geride bıraktığımız sezonda Nice, Atalanta ve Milan tarafından istenen genç yıldız, Trabzonspor'un teklifleri reddetmesiyle takımda kalmıştı. Fransa ekibi Monaco ile İtalyan kulübü Atalanta'nın oyuncu izleme komitelerinin bir kere daha Abdülkadir için olumlu notlar tuttuğu öğrenildi. Özellikle Monaco'nun devre arası transfer döneminde kapıyı çalmaya hazırlandığı belirtildi.

SERKAN ASAN ÇOK İDDİALI
Şampiyon olacağız

Trabzonspor'un sağ beki Serkan Asan, bu sezon şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi. Ümit Millî Takımı'nın aday kadrosunda yer alan Serkan "Millî takım arasından sonra başka bir Trabzonspor izleteceğiz" dedi.

HAZIRLIK MAÇI VAR
Erzurum yolcuları

Trabzonspor, teknik direktör Eddie Newton yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Millî arada yarın BB Erzurumspor ile bir hazırlık maçı yapacak olan bordo-mavili takım, bugün kara yoluyla Erzurum'a gidecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...