Selçuk Şahin yeni görevinde çok heyecanlı

Selçuk Şahin yeni görevinde çok heyecanlı

SPOR Haberleri

F.Bahçe’de idari koordinatörlük görevini üstlenen genç yönetici “Gençleri çıkarıp kulübü kısa sürede maddi olarak rahatlatacağız” diye konuştu.

Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nun yardımcısı olarak Fenerbahçe’de idari koordinatörlük görevini üstlenen Selçuk Şahin, kulüp tele-vizyonuna verdiği röportajda projelerinden ve hedeflerinden bahsetti. Emre Belözoğlu’ndan teklif aldığında koşa koşa geldiğini söyleyen Şahin “Aslında hedefim antrenörlüktü ama konu Fenerbahçe olduğu zaman benim için pozisyon, mevki, görev fark etmez. Kulüp içerisinde olmaktan büyük keyif alacağımı söyledim, koşa koşa geldim” ifadelerini kullandı.

Diyalog içindeyiz
Görevinin Emre Belözoğlu’na yardım etmek olduğunu söyleyen Selçuk Şahin “Emre’nin gerçekten yoğun geçen mesaisi var. Birçok şeyle uğraşmak zorunda kalıyor. Takımla alakalı raporları ben alıyorum, Emre’ye iletiyorum. Erol Hoca’yla da sürekli diyalog hâlindeyiz” dedi. Altyapıyla ilgili konuşan Şahin “Sürekli transfer yapalım, para harcayalım... Bu sürdürülebilir bir yöntem değil. Kurtuluş altyapıda. Buradan çıkaracağımız oyuncularla kulübü kısa sürede maddi olarak rahatlatacağız” görüşünde bulundu.  

BİR OYUNCU DAHA POZİTİF
Fenerbahçe'de ikinci vaka

G.Birliği maçı öncesi F.Bahçe'de bir futbolcu daha virüse yakalandı. Kulüpten yapılan açıklamada yabancı oyuncunun ülkesinin millî takımının kampında pozitif çıktığı, son yapılan testin de sonucunun aynı olduğu belirtildi. Böyle sarı-lacivertli takımda Covid-19 vakası iki olurken, bu oyuncular G.Birliği maçında forma giyemeyecek.

YOLCULUK BUGÜN
Fenerbahçe, G.Birliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertliler bu sabah yapacağı çalışmanın ardından öğleden sonra özel uçakla Ankara’ya gidecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...