Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti

Düzenleyen:
Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor, Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmayı 4-0 kazanan Galatasaray, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor, Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmayı 4-0 kazanan Galatasaray, 3 puanı hanesine yazdırdı.

ÇAYKUR RİZESPOR GALATASARAY MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

86'GOOLL!! Galatasaray Taylan Antalyalı'nın attığı golle Çaykur Rizespordeplasmanında skoru 4-0 yapıyor. Ceza sahası içinde Mykola Morozyuk sırtı dönük bir biçimde topu uzaklşatırmaya çalışırken top bir anda ceza sahası yayında Taylan Antalyalı'nın önünde kalıyor. Topu kontrol eden Taylan Antalyalı sağ ayağının içiyle plase bir vuruşla topu köşeye kalecinin uzanamayacağı yer göndererk topu ağlarla buluşturuyor.

79'GOOLL!! Galatasaray Mbaye Diagne'nin golüyle Çaykur Rizespor karşısında skoru 3-0'a getiriyor.Sofiane Feghouli Yassine Meriah'tan kaptığı topu Emre Kılınç'a aktarıyor. Emre Kılınç ceza sahası içinde müsait olan Mbaye Diagne'ye pasını veriyor ve Diagne topu önce kontrol edip net bir vuruşla kendisinin ve takımının üçüncü golünü atıyor.

52'GOOLL!! Galatasaray Mbaye Diagne'nin attığı gol ile Çaykur Rizespor deplasmanında skoru 2-0 yapıyor. Sağ taraftan Oğulcan Çağlayan ile başlayan atakta Oğulcan Çağlayan'ın pasında Emre Akbaba kaleye sırtı dönükken Mbaye Diagne'ye doğru şık bir topuk pası veriyor. Mbaye Diagne bekletmedensağ ayak içiyle yerden plase vuruşunu yapıyor ve top ağlara gönderiyor.

45'GOOLL!! Galatasaray Mbaye Diagne'nin penaltıdan attığı golle Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçiyor. Yerden sağ tarafa sert bir vuruşla Mbaye Diagne köşeyi bilen kaleci Gökhan Akkan'ın kolunun altından topu ağlara gönderiyor.

İşte 11'ler

Çaykur Rizespor: Gökhan, Abdullah, Fabricio, Boldrin, Samudio, Skoda, Donsah, Emir, Melnjak, Moroziuk, Meriah

 Galatasaray: Fatih Öztürk, Linnes, Marcao, Donk, Emre Taşdemir, Taylan Antalyalı, Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Feghouli, Diagne.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...