Mesut bitiyor

Mesut bitiyor

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin yeni dünya yıldızı için Arsenal'in teknik patronu sözleşme feshinde sona gelindiğini açıkladı. Taraftarları heyecan bastı.

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, Mesut Özil'in geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, Sportif Direktör Edu'nun Mesut ile sözleşme feshi için görüşmeleri sürdürdüğünü ifade ederken, "Kısa süre içerisinde sonucu açıklayacağız" dedi. Arsenal cephesinde bu hafta içinde görüşmelerin sonlandırılacağı gelen haberler arasında.

10 milyon avro
Mesut’un da Arsenal'daki işlemlerin bitmesinin ardından İstanbul’a gelerek 3,5 yıllığına Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı belirtildi. Sözleşmenin toplam maliyetinin 10 milyon avro olacağı bildirildi. Öte yandan sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada Mesut heyecanı yaşıyor. Dünya yıldızı oyuncu için her gün binlerce mesaj atılırken Mesut'un geleceği gün iple çekiliyor.

SOKRATIS İÇİN
Yeni rakip Real Betis

Fenerbahçe'nin stoper listesinin başında bulunan Sokratis ile ilgili yeni bir rakip ortaya çıktı. Sky Sports'un haberine göre Real Betis oyuncuyla anlaşmaya hayli yaklaştı. Fenerbahçe, stoper listesinde Sokratis dışında Michailidis, Szalai ve Deli gibi isimleri de bulunduruyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...