NBA play-off'larında Wizards, 76ers karşısında skoru 3-1'e getirdi

Düzenleyen:
NBA play-off'larında Wizards, 76ers karşısında skoru 3-1'e getirdi

SPOR Haberleri

NBA play-off'ları Doğu Konferansı eşleşmesinde 76ers ile karşı karşıya gelen Wizards dördüncü maçı 122-114 kazanarak seriyi 3-1'e getirdi.

NBA'de play-off heyecanı devam ediyor. Doğu Konferansı eşleşmesi olan Washington Wizards ve Philadelphia 76ers serisinde skor 3-1'e geldi. Wizards, serinin 4. karşılaşmasında evinde 122-114 kazanarak önemli bir avantaj elde etti.

WESTBROOK'TAN PLAY-OFF'LARDA 12. "TRİPLE-DOUBLE"

Wizards'ın yıldız oyuncusu Russell Westbrook 19 sayı, 21 ribaunt ve 14 asistle "triple-double" yaparak maça damgasını vurdu.

Play-off'larda 12. kez "triple-double" yapan Westbrook, NBA tarihinde bu istatistiğe en çok ulaşan 3. oyuncu oldu. Magic Johnson 30, LeBron James 28 kez bu istatistiğe ulaşmıştı.

Ayrıca Westbrook, geçtiğimiz günlerde 182. kez "triple-double" yaparak NBA tarihinin bu istatistiğe en çok ulaşan oyuncusu olmuştu.

FURKAN 7 SAYI 3 RİBAUNT İLE OYNADI

76ers forması giyen milli oyuncumuz Furkan Korkmaz, 11 dakika süre aldığı karşılaşmada 7 sayı, 3 ribaunt ile müsabakayı tamamladı.

JAZZ DE SERİDE 3-1 ÖNDE

Batı Konferansı eşleşmesinde Utah Jazz, deplasmanda Memphis Grizzlies'ı 120-113 yenerek seride 3-1 öne geçti.

Jazz'da Donovan Mitchell 30 sayı ile takımının galibiyetine önemli katkıda bulundu.

Grizzlies'ta Ja Morant'ın 23 sayı, 12 asist ile "double-double" yaptığı performansı, takımını mağlubiyetten kurtarmaya yetmedi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...