Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş evinde Medipol Başakşehir'e mağlup! Necip'ten büyük hata, Valerien Ismael kırmızı kart!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş evinde Medipol Başakşehir'e mağlup! Necip'ten büyük hata, Valerien Ismael kırmızı kart!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 6. haftasında Medipol Başakşehir'i ağırlayan Beşiktaş 0-1'lik skorla sezonun ilk yenilgisini aldı. 70'te Necip Uysal'ın kaptırdığı top golle sonuçlandı, Beşiktaş bu gole cevap veremedi. 5 maçta 13 puan toplayan ve son 4 maçta 13 gol atan Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyordu ancak yenilmekten kurtulamadı. Süper Lig'de 5 maç yapan ve kalesinde gol görmeyen Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'e 3 puanı Betrand Traore'nin golü getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir kozlarını paylaştı, Vodafone Park'taki randevudan konuk ekip 0-1 galip ayrıldı.

BEŞİKTAŞ - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR (0-1) ÖZET İZLE

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Başakşehir’i konuk eden Beşiktaş, ilk yarısı 0-0 sona eren mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak 13 puanda kaldı. Geride kalan 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik ede eden siyah-beyazlılar, bu sezonki ilk yenilgisini alırken, geride kalan 6 haftada ilk kez bir maçta gol sevinci yaşayamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Teknik Direktör Valerien Ismael, yeni transferlerden Nathan Redmond, Tayyip Talha Sanuç ve Tayfur Bingöl’ü oyuna dahil etmesine karşın, siyah-beyazlı ekip birçok gol pozisyonundan faydalanamadı ve karşılaşmadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

Bu mücadele öncesinde Beşiktaş 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puana sahipken, 4. haftayı bay geçen Medipol Başakşehir'in 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puanı bulunuyordu.

Beşiktaş evinde Medipol Başakşehir'e mağlup! Necip'ten büyük hata, Valerien Ismael kırmızı kart!

BEŞİKTAŞ: Emre Bilgin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Gedson, Berkay, Salih, N'Koudou, Muleka, Weghorst

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Ndayishimiye, Lima, Biglia, Mahmut, Traore, Berkay, Mounir, Keny

BAŞAKŞEHİR GOL YEMEDİ

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı 5 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı.

Turuncu-laciverti ekip; Kasımpaşa, Konyaspor, Kayserispor ve Alanyaspor maçlarında kalesinde gol görmedi. Medipol Başakşehir, söz konusu 4 maçta fileleri 9 kez havalandırdı.

HALİL UMUT MELER'DEN ISMAEL'E KIRMIZI KART

Beşiktaş, Medipol Başakşehir karşısında 3 puanın yanı sıra teknik direktör Valerien Ismael'i de kaybetti.

Halil Umut Meler'in bir kararı sonrasında hakeme tepki gösteren Ismael, sarı kart görmesinin ardından Meler'i alkışla protesto edince 88. dakikada ikinci sarı kartla kulübeden ihraç edildi. Karşılaşmanın kalan bölümünü Ismael'in yardımcısı Adam David Murray siyah-beyazlı takımı idare etti.

Beşiktaş evinde Medipol Başakşehir'e mağlup! Necip'ten büyük hata, Valerien Ismael kırmızı kart!

NECİP UYSAL'DAN BÜYÜK HATA! HEMEN OYUNDAN ALINDI

 

Medipol Başakşehir'in Traore ile attığı golde kaptırdığı topla turuncu-lacivertli takımın atağa çıkmasına sebep olan Necip Uysal oyundan çıkarken siyah-beyazlı taraftarlar ikiye bölündü.

74. dakikada yerini Tayyip Talha Sanuç'a bırakan Necip Uysal oyundan çıkarken Beşiktaşlı taraftarların bir kısmı tecrübeli oyuncuyu ıslıkla protesto ederken bir kısmı alkışla destek verdi. Siyah-beyazlı futbolcuyu kulübede ilk teselli eden isim ise teknik direktör Valerien Ismael oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...