Ajax değil Beşiktaş! Altyapı ünlü modellere meydan okuyor

- Güncelleme:
Ajax değil Beşiktaş! Altyapı ünlü modellere meydan okuyor

Spor Haberleri

Siyah beyazlı yönetici Fırat Fidan, “Kulüp tarihinde iki oyuncu yurt dışına çıkabilmişti, biz üç oyuncu gönderdik. Altyapı tesisleri için iki önemli projemiz var” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’ın altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Fırat Fidan, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Göreve geldiklerinden bu yana birçok oyuncunun altyapından A takım seviyesine yükseldiğini belirten Fidan, “Kulüp tarihinde iki oyuncu yurtdışına çıkabilmişti, bizim dönemimizde üç oyuncuyu gönderdik. Altyapı tesisleri için iki önemli projemiz var. Bunu da yakında taraftarımızla paylaşacağız. İleride çok güzel şeyler olacak” diye  konuştu. 

DÖRT İSİM YOLDA

Şenol Güneş’in altyapıya büyük önem verdiğini söyleyen Fidan, “Hocamız sürekli alt takımlarımızın maçlarını izliyor. Beğendiği birçok oyuncu var. Bunları Antalya kampında hepimiz göreceğiz. Üç ya da dört oyuncuyu kısa sürede takıma kazandıracak” dedi. Avrupa’da 32 kulübün altyapılarını araştırdığını belirten Fidan, “Ajax değil Beşiktaş modeline sahibiz. Kendi kültürümüzle önce iyi insan sonrasında iyi futbolcu yetiştirme misyonuna sahibiz” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...