Ali Koç Çağlar Söyüncü, Bonucci ve Krunic'i bıraktı Melissa Vargas transferinin perde arkasını araladı!

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Ali Koç Çağlar Söyüncü, Bonucci ve Krunic'i bıraktı Melissa Vargas transferinin perde arkasını araladı!

Spor Haberleri  / Ajanslar

Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Çağlar Söyüncü transferi dışında ünlü voleybolcu Melissa Vargas hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı.

Başkan Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Futbolda yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. 23 hafta itibariyle 60 puanla kulüp tarihinin en yüksek puanına ulaştık. Avrupa'nın beş büyük ligi dahil olmak üzere 100 gole ulaşan ilk takım olmuşuz. Bizden sonra 85 golle Leverkusen geliyor. Bu iki istatistik bile takımın hedefine ne şekilde yürüdüğünün göstergesidir. İsmail Kartal ve futbolcularımıza camiamız adına teşekkür ediyorum. İsmail Hocamız tam 103 maça çıkmış. Yakaladığı puan ortalaması 2.27! Bu işleri takip edenler, bu ortalamanın ne kadar yüksek olduğunu bilirler. Bu sezon puan ortalaması ise 2.33! Bu başarısı için teşekkür ediyorum."

"Bir beraberlikte, bir mağlubiyette veya sıkışmış bir maçta gelen geç bir golde camiamızın kırılganlığı özellikle futbolcularımızı etkiliyor. Bu vesileyle tüm camiamıza seslenmek istiyorum; şampiyonluklar, uzun yollardır. Özellikle söz konusu Fenerbahçe ise. Ancak ne olursa olsun sezon sonuna kadar desteklemekten asla vazgeçmemeliyiz. Son dönemde Fenerbahçe'nin en büyük rakibi, daha evvel de ifade ettiğim gibi Fenerbahçe olmuştur. Sezon sonuna kadar sizden ricam budur. Özellikle maçlar sıkıştığında futbolcularımızın sizlere ihtiyacı var. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur."

"Gerek yaz döneminde, gerek ara dönemde hızlı davrandık. Geçmişe nazaran ihtiyaçlarımızı hızlı karşıladık. Daha iyi bir kadro mühendisliği yaptık. Devre arasında, transferin ilk iki gününde Bonucci ve Krunic transferlerini gerçekleştirdik. 5 milyon ve üstü yazılıyor ama Krunic 3 milyonun altına bitmiş bir transferdir. Bazılarınız stoper rotasyonumuzun şiştiğini düşünebilir ama Nordsjælland maçında tüm stoperlerimiz sakatlanmıştı. Böyle bir şey ise sadece Fenerbahçe'nin başına gelir."

'ÇAĞLAR MİLYON EURO SEVİYESİNDE BİR RAKAM BIRAKTI'

"Çağlar Söyüncü'yü kadromuza kattık. Çağlar transferinde Atletico Madrid ile aramızda finansal olarak uçurum vardı ve görüşmelerde masadan çekildik. Daha önce hiç görmediğim bir şey oldu. Sonra Çağlar dört ay Fenerbahçe'de oynamak için Atletico Madrid'den alacağı imza parasından fedakarlık etti. Milyon euro seviyesinde bir rakam bıraktı. Kendisine fedakarlığı için teşekkür ediyorum. Selahattin Baki'ye teşekkür ediyorum. İnşallah bu transfer Fenerbahçemiz ve Çağlar için hayırlı ve uğurlu olur."

"Dünyanın en büyük spor kulübü mottomuz, bir hakikattir. Rakiplerimiz arasında her alanda başarı hedefleyen bir kulüp yoktur."

"Melissa Vargas'ın transferi... 31 Ocak'ta Türkiye'de transfer bitiyor. Biliyorsunuz Çin'de oynuyor ve sonra bize geliyor. Melisa'nın ülkemize gelebilmesi için takımın final serisini 3-0'da bitirip, 30 Ocak'ta lig bitimiyle gelmesini istiyorduk. Melissa Vargas'ın takımı 55 maçtır yenilmedi, neredeyse set bile vermedi. Ancak 55 maç sonra takımı ilk yenilgisini aldı. Final serisi uzadı ve bu şekilde lisans işlemlerini yetiştireme şansımız imkansız hale geldi. Voleybol Federasyonu ve yöneticilerimizin çalışmaları, Vargas'ın menajerlik şirketinin biraz itmesiyle birlikte Melisa Vargas'ın takıma döneceğini açıklıyorum. Lisans işlemleri tamamlandı. Kendisi hala sakat, yeni yeni oynamaya başladı. İnşallah Mart ve Nisan aylarında bize katkı sağlayacak. Bu transferin maliyeti oldu. Bize destek veren sponsorlarımıza teşekkür ediyorum."

"Bu kadar kısa sürede, bu kadar olağanüstü olayların yaşandığı ülkemizde futbol hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Emin adımlarla ilerliyoruz, camiamız da takımımızın en büyük destekçisi. Bu sezon takım ve taraftarlarla, özlediğimiz Fenerbahçe'yi görüyoruz. Ancak şampiyonluk mücadelesi için bunlar Türkiye'de yeterli olmuyor. TFF, hakemlerin saha içi ve saha dışında aldığı kararlar, yarışın kaderini etkilemektedir. Saha içindeki tartışmalar her hafta devam ediyor. Standartsız hakem performansları bir norm haline gelmiştir."

"Futbolda kurallar renklere göre farklı mı uygulanıyor? Sorumlu olanlar bu durumu nasıl düzeltecekler, merakla bekliyoruz. Tek dileğimiz maçlarda adil yönetim olsun, çifte standart yok edilsin. Hakem kararlarında standart yakalansın. Tek arzumuz bu."

"Saha dışında da adaletsiz durumun nasıl devam ettiğini görüyoruz. Fenerbahçe kurullardan 7 Milyon 379 Bin TL ceza almış. Tahkim'de bu cezalar 6 Milyon 549 Bin TL'ye inmiş. Rakibimiz 4 Milyon 439 Bin TL ceza almış, 3 Milyon 591 Bin TL'ye inmiş. Şu sezonda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında çok fark olmaması gerekir. Bize %12, onlara %20 indirim yapılmış. TFF'ye 12 mektup yazdık, sadece 1 tanesine cevap verdiler. TFF'ye sesleniyorum, hak yemeden sezonun adil tamamlanmasını sağlayın. Böyle bir iklimde zaten su yolunu bulacaktır."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...