Ali Koç'tan ince mesajlar: Geçen seneden çekiniyoruz

- Güncelleme:
Ali Koç'tan ince mesajlar: Geçen seneden çekiniyoruz

SPOR Haberleri

Trabzonspor’dan çekinmediklerini belirten ve geçen yılı hatırlatan Koç “Algı operasyonundan etkilenme sinyallerini almaya başladım” dedi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’tan göndermeler var. “Birkaç hafta önce yer yerinden oynuyordu adaletsiz ortam hâlâ devam ediyor mu? Hâlâ Federasyon Başkanı mıyım? Bilmiyorum” diyen ve Galatasaray’a gönderme yapan sarı lacivertlilerin patronu, basketbol takımının ligde ve Avrupa’da liderliği konusunda “Daha hiçbir şey rayına oturmadı. Şampiyonluklar gelince olur. Daha çok yolumuz var” dedi. Koç, Trabzonspor maçı konusunda da önemli mesajlar verdi.

BAŞKAN DEĞİŞTİRİRLER...

“Son bir kaç haftada yaşananlar… MHK ile ilgili kafamda bazı soru işaretleri var. Trabzon'dan çekinmiyoruz. Geçen sene yaşadıklarımızdan çekiniyoruz. Türkiye futbolunu yönetenler basından, algı operasyonlarından sosyal medya operasyonlarından etkilenmemeli. Korkuyorum ki hafif etkilenme sinyalleri almaya başladım ama inşallah ben yanılırım. İyi niyetlerinden şüphem yok ama unutmayın MHK'ler, federasyonlar, kulüp başkanlarını getirir götürür” ifadesini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...