Anderson Talisca Süper Lig devine geliyor! Brezilya basını resmen duyurdu: Bu transfer şampiyonluğu belirler

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
- Güncelleme:
Anderson Talisca Süper Lig devine geliyor! Brezilya basını resmen duyurdu: Bu transfer şampiyonluğu belirler

Spor Haberleri  / Akşam

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca için sıcak bir gelişme yaşandı. Adı sık sık transfer listelerinde geçen Talisca için karar verildi. Brezilyalı yıldız Süper Lig devine transfer oluyor. Bu transfer şampiyonu belirler. Taraftarlar şimdiden heyecana boğuldu.

Uzun süredir Al-Nassr'dan ayrılmayı düşünen Anderson Talisca için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı yıldızın yeni durağı belli oldu. Talisca Beşiktaş’a geri dönüyor. Brezilya basını son dakika olarak duyurdu. 

AL-NASSR’DAN AYRILMA KARARI ALDI 

2021 yılında Al-Nassr'a transfer olan Anderson Talisca, Suudi Arabistan’dan ayrılma kararı aldı. Akşam’ın Brezilya basınından derlediği habere göre, 30 yaşındaki yıldız, oyuncu sezon sonunda Suudi Arabistan'dan ayrılacak.

Anderson Talisca Süper Lig devine geliyor! Brezilya basını resmen duyurdu: Bu transfer şampiyonluğu belirler - 1. Resim

TALISCA SÜPER LİG DEVİNE GERİ DÖNÜYOR 

Sezon sonu Al-Nassr'dan ayrılmaya hazırlanan Anderson Talisca, yeniden Süper Lig'e geri dönecek. 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha, transfer için eski takımı Beşiktaş ile görüşecek. Yıldız ismin geri döneceği şimdiden takım taraftarlarını heyecana soktu. 

Anderson Talisca Süper Lig devine geliyor! Brezilya basını resmen duyurdu: Bu transfer şampiyonluğu belirler - 2. Resim

Bu sezon Al-Nassr formasıyla şu ana kadar 24 resmi maça çıkan Anderson Talisca, bu karşılaşmaların 22'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1938 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 22 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...