Arda Turan yurt dışına açılıyor! Bomba teklif geldi, ilk görüşme yapıldı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arda Turan yurt dışına açılıyor! Bomba teklif geldi, ilk görüşme yapıldı
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Teknik direktörlüğe Eyüpspor ile adım atan ve oldukça başarılı bir performans sergileyen Arda Turan, yurt dışına adım atmaya hazırlanıyor. 38 yaşındaki teknik adam, ilk görüşmesini Londra'da gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Teknik direktörlük kariyerine Eyüpspor'da başlayan ve Süper Lig'de oldukça başarılı bir sezon geçiren Arda Turan, kariyerinin ilk yurt dışı deneyimini yaşamaya hazırlanıyor.

Eflatun sarılı ekiple 50 puan toplayan ve Süper Lig'deki ilk yılında Avrupa kupalarını kovalayacak duruma gelen Turan için flaş bir iddia ortaya atıldı.

LONDRA'DA BİR ARAYA GELDİLER

Sports Digitale'ın haberine göre Arda Turan; Shakhtar Donetsk ile anlaşmaya yakın. Habere göre Arda Turan ile Ukrayna ekibinin yetkilileri Londra'da bir araya geldi ve resmi görüşmeler resmen başladı.

Yapılan görüşme sonrası Arda Turan ve Shakhtar Donetsk'in anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi.

Arda Turan yurt dışına açılıyor! Bomba teklif geldi, ilk görüşme yapıldı - 1. Resim

80 MAÇTA 44 GALİBİYET

Eyüpspor ile toplam 80 maça çıkan Arda Turan 44 galibiyet, 22 yenilgi ve 14 beraberlik alarak maç başına 1.83 puan ortalaması yakaladı.

Öte yandan Shakhtar Donetsk ise şu anda Ukrayna Premier Lig'de 27 hafta sonunda 57 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Zirvede yer alan Dinamo Kiev'in ise 67 puanı bulunuyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...