Avrupai Crespo! Fenerbahçe, Portekizliyi ligde kullanmayacak

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Avrupai Crespo! Fenerbahçe, Portekizliyi ligde kullanmayacak

Spor Haberleri  / HABER MERKEZİ

Beklenen altı numara transferi henüz gerçekleşmediği için mecburen Avrupa kadrosuna yazılan Miguel Crespo, Süper Lig’de düşünülmüyor. Portekizlinin ara transferde gönderilmesi bekleniyor.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe’de geciken 6 numara transferi, gözden çıkarılan Miguel Crespo’nun kıymete binmesine sebep oldu. Satış listesine konan Portekizlinin adı, son olarak Genoa ile anılmış, ancak İtalyan ekibi tercihini Berkan Kutlu’dan yana kullanınca Crespo Fenerbahçe’nin elinde kalmıştı.

Uzun süreli uğraşlara rağmen 6 numara transferini Avrupa listesine yetiştiremeyen sarı lacivertliler, bu açığı Crespo ile kapatacak. Ancak, İsmail Kartal, Avrupa’da mecbur olduğu Portekizli’yi ligde kullanmayı düşünmüyor.

VİTRİN YAPMALI

Crespo’nun performansından memnun olmayan ve satılması için onay veren İsmail Kartal, ikilemde kalmış durumda. Lig için yeni 6 numarasını bekleyen İsmail Hoca, Avrupa’da da mecbur kalmadığı sürece Crespo’yu yedek soyunduracak. Fakat ara transferde elden çıkarılması düşünülen Portekizli’nin piyasa yapabilmesi için Avrupa’da vitrine çıkması da lazım. Crespo ile ancak kendi şartlarında sözleşme yenileyecek Fenerbahçe, diretmesi halinde Portekizliyi devre arasında kiralık da olsa gönderecek.

KARTAL PARLATMIŞTI

Fenerbahçe’ye geldiğinde “2. lig topçusu” eleştirilerine maruz kalan Crespo, İsmail Kartal’ın dokunuşuyla bir yıldıza dönüşmüştü. Vatandaşı Jesus’un söndürdüğü yıldız, bugün ise para hırsıyla hem yönetimin hem Kartal’ın gözünden düşmüş durumda.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...