Bafetimbi Gomis: Yener kardeşim, aslan Ege yeğenim oldu. Gereken neyse yapılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bafetimbi Gomis: Yener kardeşim, aslan Ege yeğenim oldu. Gereken neyse yapılacak

SPOR Haberleri

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 9 saat arayla meydana gelen 2 büyük depremin ardından enkaz altında kalan Ege isimli çocuk, kurtarıldıktan sonra hastanede Gomis formalı paylaşımda bulunmuştu. Galatasaray'ın süper golcüsü, Ege'yle temasa geçip duygusal bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis, depremde enkaz altından kurtarılan Galatasaray taraftarı Ege için Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Ege, hastanede Gomis formalı paylaşımda bulunmuştu. 37 yaşındaki golcü futbolcu da bu paylaşıma kayıtsız kalmadı.

"BABASI KARDEŞİM, KENDİSİ YEĞENİM OLDU"

Gomis şu paylaşımları yaptı:

"Acıları paylaşarak azaltabiliriz. Dün gece Ege'ye ulaştık. Fakat kendisi uyuyordu, rahatsız etmedik, konuşamadık. Bugün görüşeceğiz inşallah. Dünden itibaren babası Yener kardeşim, aslan Ege yeğenim oldu. Gereken neyse yapılacaktır"

"Aslan Ege ve babası Yener beyle bugün görüştük. Önceliğimiz Ege’nin sağlığına bir an önce kavuşması. Sonrasını amcası olarak babasıyla konuşup planlayacağız. En kısa sürede sağlıkla görüşmek dileğiyle"

https://twitter.com/BafGomis/status/1624778898725634048

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...