Başakşehir'den Galatasaray maçına saatler kala olay paylaşım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Başakşehir'den Galatasaray maçına saatler kala olay paylaşım

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Başakşehir, bu akşam oynanacak Galatasaray maçına saatler kala ilgi çekecek bir paylaşımda bulundu. Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının desteğine dikkat çeken konuk ekip, sosyal medyada viral oldu.

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ve Başakşehir, Nef Stadyumu'nda karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak zorlu mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.

Emre Belözoğlu yönetiminde daha önce rakibini Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmesinde geçen konuk ekip, ligde de kazanarak ilk devrenin rövanşını almak istiyor. Sarı-kırmızılılara evinde 7-0 kaybeden Başakşehir, son zamanların en ağır yenilgisini tatmıştı.

BAŞAKŞEHİR'DEN GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ FLAŞ PAYLAŞIM

Sosyal medyadı ekili kullanan kulüplerden olan Başakşehir, Galatasaray mücadelesi öncesi dikkat çekecek bir paylaşımda bulundu. Kısa sürede viral olan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Tünaydın, daha önce hiç 60 milyon kişinin desteğiyle uyanmamıştık :)

Başakşehir'den Galatasaray maçına saatler kala olay paylaşım

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...